Aktuelt

Første skoledag skoleåret 2021-2022

Første skoledag etter sommerferien er 18. august 2021.

Byggingen av tribunen er ferdig!

Mandag 14/6 er byggingen av trinn 2 på tribunen rundt det flotte sandvolleyballanlegget vårt ferdig. Dette ble selvfølgelig feiret med marsipankake og brus. 

Endelig tur for 1IDA!

Den 22km lange turen gikk på blåmerkede stier i Nes kommune.

Litt fra skolehverdagen på Helse- og oppvekstfag

Her kan du se litt fra markeringen av Pride og en fordypningsoppgave i kroppen og kroppens organer.

Skrivekonkurranse

Vg2 Yrkesfag ved Nes videregående har vært med i en skrivekonkurranse der FNs bærekraftmål var tema.  Odd Fellow ordenen i Nes inviterte til konkurranse der førstepremien er en tur til Island og USA, og yrkesfageleven på Nes ble med.

Vg2 byggfag på ekskursjon

Turen gikk til Blommenholm i Sandvika. Her var elevene med på en workshop i "Affirmative art" som handler om å visualisere drømmefremtiden, de fikk også en omvisning med litt historie om trebåter.

Globale og lokale matsystemer

1STC jobber nå med et tverrfaglig prosjekt i samfunnskunnskap og naturfag. Som en del av dette prosjektet har de vært på gårdsbesøk hos to lokale gårder, Horgen gård og Grøndalen gård.

Nettene er satt opp!

Mandag 19/4-21 ble nettene på sandvolleyballanlegget vårt satt opp. Dette til stor glede for elever og lærere.

Koronaverter

I fellesområdene så møter både elever og ansatte på koronavertene. Koronavertene sirkulerer i fellesskapet og hjelper elevene med å huske smitteverntiltakene.

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole.

Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Til toppen