Vintertur med 2IDA

Her kan du lese mer om 2IDA sine 3 dager på Lønntjernbråten.


Onsdag 16 mars møtte 2IDA på skolen med skiantrekket på, til tross for at tåka lå lavt var det mange raske briller å se. Da ski, staver og tunge sekker var lastet inn i hengeren, begynte vi reisen mot den idylliske gården Løntjernbråten. Vi ble kjørt et godt stykke inn i skogen, og ble positivt overrasket over hvor mye snø det var. De siste kilometerne inn til gården måtte vi gå selv med all oppakning på. Da vi kom frem inspiserte vi «Farmen-gården» og fikk raskt stadfestet at vi var dratt tilbake i tid når det gjaldt standard – likevel så det veldig trivelig ut synes de fleste.

Det ble så tid til lunsj og til å ordne soveplassen sin innendørs eller utendørs. Etter det igjen var det tid for skileik og det ble mye liv og leven når elevene utfordret hverandre til å hoppe lengst mulig. Når mørket senket seg ble det servert god taco av kveldens matgruppe, og underholdningsgruppa hadde forberedt en morsom quiz. En håndfull elever og lærer Christian tok så natten utendørs, noen under åpen himmel andre i hengekøye.

På dag to var det tid for skitur i de fine, men noe krevende skogsløypene. Vi gikk opp til to gapahuker og i den siste bakken svettet de fleste litt. Det var da ekstra godt å komme frem til bålplassen selv om utsikten lot vente på seg, tåka hang lavt. Allikevel var det god stemning rundt bålene og pølsene smakte godt.

På fredag kom endelig solen frem! Så etter utvask og en skistafett, tok vi fatt på hjemveien i strålende vær.

Til toppen