Miljøarbeider

Miljøarbeiderne ved Nes videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Wenche og Susanne har kontor i vestibylen, og er stort sett tilgjengelig i nærheten av sitt kontor. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på teams, facebook, telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Wenche - Klikk for stort bildeWenche Anne Cathrine Marstein   

Susanne - Klikk for stort bildeSusanne Ansattfoto Viken FK    

Hva gjør miljøarbeideren?

Wenche og Susanne jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeiderne bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeiderne har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med dem. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeiderne gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeiderne?

Kom innom kontoret, eller send en melding på teams, facebook, SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. 
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Se også