Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Tilbud for elever med stort læringspotensial

Prosjekt LUR er et tilbud for elever på 7. til 10. trinn i grunnskolen og målgruppen er elever som har potensial for å prestere på høyt nivå. Etableringen av prosjekt Læring og Undring i Realfag (LUR) kommer i forlengelsen av Nesbru VGS’ ønske om å tilby større grad av tilpasset opplæring til elever med stort og ekstraordinært læringspotensial.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Byggfag snekret hundehus

Har du en hund som ønsker seg et eget hus? Byggfagselevene har snekret solide og trivelige hundehus med ulik arkitektur. Ta gjerne kontakt dersom du og hunden din ønsker seg et hus. Her kan du se flere hus:

Skal du begynne på Nesbru?

Dette kan du oppleve på Nesbru vgs. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr og se de to filmene som elevene selv har laget. Velkommen til oss!

Valgte SSP med toppidrett for å satse bredt og høyt

I samarbeid med lokale idrettslag tilbyr Nesbru vgs en egen SSP-klasse for elever som ønsker å satse på idrett. I årets Vg-1 klasse finner vi utøvere innen turn, RG, langrenn, svømming, free-ride, kunstløp og roing. De utgjør en bukett med aktiv ungdom innen ulike idretter, men med felles behov for en fleksibel hverdag som gjør det mulig å satse på både skole og idrett.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler.

Travel adventstid for elevene på TO

Det har vært stor aktivitet på TO (tilrettelagt opplæring) i det siste. Elevene i kaffebaren stilte velvillige opp og serverte ordfører Lene Conradi og Audun Lysbakken da de var på Nesbru for å snakke med Mustafa. Se flere bilder:

Smakfull juletradisjon

Elevrådsstyret er i julestemning og serverer grøt hver onsdag fram til jul. Gratulerer til Petter som fant mandelen i grøten denne uken! Elever som er på skolen, kan få smake på den hyggelige førjulstradisjonen neste onsdag. Se flere bilder:

Til toppen