Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Resultatet fra skolevalget er klart

      I dag er tallene fra skolevalget publisert. Her er resultatene for Nesbru.

Bærekraftig bedriftsbesøk

I faget Markedsføring og ledelse på Vg3 jobbes det med tema bærekraftig forretningsdrift og sirkulær økonomi. De to klassene har fokus på tekstilbransjen. Gleden var derfor stor da Yngvild Ofstad som er bærekraftsansvarlig hos Bergans of Norway, stilte opp og bidro med sin kompetanse.

«Propaganda: fra plakater til memes»

  Torsdag 2. september deltok sosiologi-elevar frå Nesbru på undervisningsopplegget «Propaganda: fra plakater til memes» på HL-senteret.

Presentasjon fra foreldremøte Vg1 tirsdag 31. august

Det var hyggelig å møte mange nye foreldre på Vg1-foreldremøtet den siste dagen i august. Neste møte for foresatte Vg1 er informasjonsmøtet om fagvalg 30. november.  

Variert undervisning under skyfri himmel

Mange trakk undervisningen ut i finværet. 2KMA til skulpturparken på Ekeberg, franskklassene Vg1 spilte Boule på grusbanen og 3STD hadde et opplegg på Asker museum. Se bilder: 

Praktisk rettslære i strandsonen

Mye av undervisningen de siste dagene før ferien foregår utendørs. Elevene i rettslære, Vg2 har satt seg inn i en sak fra strandsonen på Fornebu. Med  utgangspunkt i Lov om friluftslivet (Friluftsloven) av 28.juni 1957 nr.16, vurderte de forskjellen på innmark og utmark der de skulle avgjøre om det som var gjort er lovlig.    

Gratulerer til skolens IB-studenter!

The 3IB graduation ceremony was held here at school on Thursday, 10.06. These students took IB exams in all subjects in May. Gratulerer!

En bedriftskultur å lære av

Det inspirerer og gir bedre faglig forståelse med kunnskap fra næringslivet. Det fikk markedsføringsklassen på Vg2 oppleve da Kristin Elton-Blix stilte velvillig opp på et digitalt møte og delte sine erfaringer fra rollen som Marketing og Communication Director hos Sopra Steria.

Til toppen