Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Mustafa Hasan vant Gullruten!

Kampen for opphold i Norge for 19-åringen fra Asker ble hedret lørdag kveld. Tekst.  Mer om saken i Budstikka

Skal du ta skriftlig privatisteksamen i vår?

Er du privatist og skal avlegge eksamen denne våren? Da bør du ta en titt på denne videoen med mange nyttige tips . 

Digitalt foreldremøte om barn på sosiale medier

Forebyggende politi og Nettpatruljen i Oslo, Asker og Bærum arrangerer digitalt foreldremøte onsdag 11.05.22 kl 20-21. Temaet er: Barn på sosiale medier – hva må DU som forelder vite?

Vg3 rettslære-elevene i Høyesterett

Oppstarten var på Juridisk Fakultet der elevene fikk sett hvor man kan studere juss. I Høyesterett fikk de omvisning og gjennomgang av hvordan dommerne jobber. Det var spennende å høre om forskjellige saker som Høyesterett har avgjort i de siste årene – alt fra Nordens største vindmøllepark som ble funnet å være basert på et ulovlig vedtak, til avgjørelse om en hæl til 65 kroner som var falt av en støvlett. Ingen sak er for stor eller for liten for vår høyeste domstol! Elevene fikk sitte i alle salene, og til og med møte en høyesterettsdommer.

Kakesalg til støtte for ofrene i Ukraina

Psykologielevene stilte opp og solgte kaker til støtte for de som rammes av krigen i Ukraina. Elevene samlet inn 2 900.- og all inntekt gikk til Røde Kors sitt engasjement i Ukraina. Godt jobbet!

Ungdata-undersøkelsen våren 2022

2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Skolens IB-elever på Model European Parliament

Ivrige elever fra 1STI, 2IB og 3IB deltok på MEP (Model European Parliament) Norway Nesbru 2022 helgen 4.- 6. februar sammen med Elverum og Jessheim VGS. MEP er et stort rollespill med over 50 deltakere som holder innlegg, debatterer og stemmer over politiske saker.

Mustafa får bli!

Vi på Nesbru gleder oss over at Mustafa endelig får oppholdstillatelse i Norge! Elever og ansatte har fulgt saken tett og sett hva han har stått i de siste årene. Nå kan endelig et normalt liv ta form for Mustafa. Nå skal vi feire!

Til toppen