Aktuelt

En bedriftskultur å lære av

Det inspirerer og gir bedre faglig forståelse med kunnskap fra næringslivet. Det fikk markedsføringsklassen på Vg2 oppleve da Kristin Elton-Blix stilte velvillig opp på et digitalt møte og delte sine erfaringer fra rollen som Marketing og Communication Director hos Sopra Steria.

Nesbruelever i finale!

Hurra for Ulrik Hellevik og Martin Falck i 2MKA, som nå er i finalen med det interaktive animasjonsspillet LIFE. DeathTrip er et landsomfattende prosjekt hvor elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot ruskjøring. Det er Ungitrafikken.no og Helsedirektoratet som står bak den årlige konkurransen.  Last ned spillet og prøv det selv !

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Meld deg på sommerskolen og fullfør vitnemålet ditt! Påmeldingsfristen er 11. juni.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Tilbud for elever med stort læringspotensial

Prosjekt LUR er et tilbud for elever på 7. til 10. trinn i grunnskolen og målgruppen er elever som har potensial for å prestere på høyt nivå. Etableringen av prosjekt Læring og Undring i Realfag (LUR) kommer i forlengelsen av Nesbru VGS’ ønske om å tilby større grad av tilpasset opplæring til elever med stort og ekstraordinært læringspotensial.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Byggfag snekret hundehus

Har du en hund som ønsker seg et eget hus? Byggfagselevene har snekret solide og trivelige hundehus med ulik arkitektur. Ta gjerne kontakt dersom du og hunden din ønsker seg et hus. Her kan du se flere hus:

Skal du begynne på Nesbru?

Dette kan du oppleve på Nesbru vgs. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr og se de to filmene som elevene selv har laget. Velkommen til oss!

Valgte SSP med toppidrett for å satse bredt og høyt

I samarbeid med lokale idrettslag tilbyr Nesbru vgs en egen SSP-klasse for elever som ønsker å satse på idrett. I årets Vg-1 klasse finner vi utøvere innen turn, RG, langrenn, svømming, free-ride, kunstløp og roing. De utgjør en bukett med aktiv ungdom innen ulike idretter, men med felles behov for en fleksibel hverdag som gjør det mulig å satse på både skole og idrett.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Til toppen