Aktuelt

Advent og julestemning

Juletreet er pyntet, lysene er tent, julemusikk i høyttalerne, pepperkakene er på plass og julequizen til biblioteket er igang!       

Kaffebaren er åpen onsdager og fredager 10.00–12.00

Kaffebaren tilbyr varm drikke og lekre bakevarer. Besøk oss på onsdager og fredager. Vi tar kun kort som betaling.     ​ Sjekk kaffebarens åpningstider | Fotograf: Nesbru vgs GT ​

Informasjon og presentasjon fra foreldremøte Vg1 om fagvalg tirsdag 30. november

Møte om fagvalg for foresatte til skolens elever på Vg1 studieforberedende ble avholdt 30. november. Vedlagt detaljert informasjon om gjennomføringen av fagvalget, og presentasjonen fra møtet.

Musikkbesøk fra Rud vgs

Onsdag 24. november fikk Nesbru-elevene overraskende besøk i lunsjen.  Helene og Anna fra musikklinjen på Rud vgs gledet oss med sang og musikk, allsang ble det også.  Vi tar gjerne imot flere besøk fra Rud vgs!

Toppskår i Norges Bank

    Økonomiklassen på 3IB med lærer Banafsheh har besøkt Kunnskapssenteret til Norges Bank. I det interaktive spillet « Horisont » fikk Nesbruelevene ny nasjonal toppskår. Vi gratulerer!

Foreldrekurs om tenåringer og rusmidler

Har du ungdom som utforsker illegale rusmidler? Rusforebyggende team i Barne- og familietjenesten inviterer til foreldregrupper basert på programmet «TUNING IN TO TEENS»

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Lærte om markedsundersøkelser av proffene

Vg3-elevene i programfaget Markedsføring og ledelse, jobber nå med markedsundersøkelser. De skal blant annet gjennomføre egne markedsundersøkelser om endring av forbruksvaner som følge av pandemien. Marte Øiene fra Norstat kan mye om faget, og delte villig sin kompetanse med elevene som fikk mange gode tips og et godt grunnlag før de utformer sine markedsundersøkelser. 

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Halloween – hvem hadde det beste kostymet?

  Halloween ble grundig markert på ukens siste skoledag. God helg til alle!  

Til toppen