Buslight til topps i Viken fylkesmesterskap

Buslight vant nylig første plass for størst verdiskapningspotensiale i Viken fylkesmesterskap. En imponerende prestasjon! Bedriften består av Verion som daglig leder, Konrad som økonomiansvarlig, Andreas som HR-sjef og Arman som markedsføringsansvarlig.

Hovedmålet til Buslight er å utstyre alle busstopp med billettskanner, slik at passasjerene som skal ta buss kan skanne billetten sin og vil gjøre at busstoppet vil lyse opp for å indikere til bussjåføren at det er noen som venter. Dette vil gi passasjerene trygghet ved å unngå stresset med å være redd for at bussen skal kjøre forbi og samtidig gjøre det enklere for sjåførene å se hvem som venter. Dette kan endre mange liv, spesielt for de som har funksjonsnedsettelser og opplever at bussen ikke ser dem.

Juryens begrunnelse er: «Verdiskapingen er sterk på omdømme og lønnsomhet for kunden. Det er høy betalingsvillighet for løsningen som vil komme mange brukere til gode. Bedriften er allerede i dialog med partnere og har kommet langt i produktutviklingsprosessen. Det er store muligheter for ekspansjon"

Det er imidlertid ikke bare det smarte systemet som imponerer, men også de store samarbeidene vi har oppnådd med Phillips, en av verdens største lysprodusenter, og Ruter. Disse samarbeidene viser potensialet i prosjektet og hvor viktig det kan være for samfunnet vårt.

Til toppen