Skolens elever fikk koronainformasjon fra Asker kommune

Nok en gang stilte ordfører Lene Conradi og kommuneoverlege Meera Grepp opp for skolens elever med nyttig informasjon om smittesituasjonen i Asker. Noen dager tidligere gjennomførte de et tilsvarende dialogmøte for skolens Vg3-elever. Onsdag 24.mars var det 350 Vg1 og 2-elever som logget seg på for å lytte til og få svar fra de to kyndige kapasitetene. Les mer her:

Klikk for stort bildeLene Conradi og Meera Grepp Asker kommune  

Meera Grepp kunne fortelle at vi i Asker nå har R på 1,3 og at det største smittetrykket er i aldersgruppen 16-19.år. Det er selvsagt veldig uheldig med tanke på at noen kan bli svært alvorlig syke. Kun 1 av 5 er smittet på skolen, noe som viser at det meste av smitten skjer på fritiden. Elevene ble oppfordret til å ta vare på hverandre og vise hensyn for at vi skal kunne gå en lysere sommer i møte. Elevene stilte relevante spørsmål og fikk avklarende svar. Det er viktig med kunnskapsdeling om smittespredning, og vi setter derfor stor pris på at Asker kommune åpner for denne type dialogmøter.

Kommuneoverlegen i Asker har utarbeidet informasjon til foresatte og ber foreldre snakke med ungdommene sine om smittevern i påskeferien: https://www.asker.kommune.no/tilforesatteasker.

Til toppen