Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Skolens åpningstider i sommer

Skolens åpningstider i sommer er 0900 - 1500.  Kontoret er helt stengt i uke 29 og 30. Telefonnummer til vårt sentralbord er: 66964200 Rektor Annika Nordlund er tilgjengelig hele sommeren på  annikan@viken.no , tlf: 977 626 86 Kontaktperson for henvendelser om vitnemål: Assisterende rektor Ragne Hilde Solum, ragnes@viken.no , tlf: 992 67 927

Sommerbrev fra rektor

Kjære flotte elever! Gratulerer med gjennomført skoleår! I år har vi jammen møtt på mange utfordringer underveis, men dere har klart det. Nå er skoleåret ferdig, og en lang og deilig sommerferie venter.  

IKT - informasjon og ressurser for avgangselever

Er du avgangselev hos oss og lurer på hva du gjøre med e-post, OneDrive og andre ting?

Klagefrister for elever våren 2021

Vg2 Yrkesfag og Vg3 får standpunktkarakterene publisert 12. juni. Elever i Vg2 SSP vil få standpunktkarakterene i fag der de går sammen med Vg3- elever publisert 12. juni. Øvrige karakterer i alle andre fag publiseres 19. juni.  

Sommeravslutning for alle våre Vg3 elever!

Kjære Vg3-elever Vi har den glede av å invitere alle avgangselever til høytidelig avslutning 17.6. kl. 18.00-19.30.  

Kommuneoverlegens råd til russen

Vi ønsker alle elever god helg i sommervarmen! Husk at vi fremdeles må tenke på smittevern, slik at vi unngår nye utbrudd og begrensninger i friheten vi har nå.

Gratis skolemat til elevene!

Nesodden videregående er med i et pilotprosjekt i Viken fylkeskommune med gratis skolemat til elevene. Noen skoler i Østfold har vært i gang allerede, men 26.11.2020 ble det vedtatt i fylkestinget å gjennomføre et prøveprosjekt med 10 nye skoler i Viken. Og Nesodden vgs er én av disse 10 skolene. Totalt får nå elever ved 30 av 58 skoler i Viken tilbud om et gratis måltid. 

Vi vil RØRE Viken!

Vi er en av de heldige skolene som får blir en RØRE - skole! Vårt RØRE - prosjekt starter opp til høsten!    

Nytt smittetilfelle på skolen 19.05.21

Skolen har i dag dessverre fått informasjon om et nytt smittetilfelle. 12 personer er satt i karantene. Vi håper ingen flere er smittet! Dette minner oss på at det fremdeles er viktig å følge smitteverntiltakene, både på skolen og ellers. Begrens antall nærkontakter, og hold deg hjemme hvis du føler deg syk. Vi ønsker oss alle en vår og sommer med mest mulig frihet, så nå må vi holde ut og holde avstand! Hilsen rektor Annika  

Til toppen