Aktuelt

Har du lyst på gratis skolemat?

I dag startet vi opp med servering av et gratis skolemåltid - først ut er alle elever på Vg1!      

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Politikk og menneskerettigheter på NVGS!

Er du interessert i nasjonale og internasjonale spørsmål? Liker du å diskutere maktforhold og ideologier i samfunnet? Se hvordan undervisningen kan foregå her!    

Digital Åpen Skole i opptak!

Her kan du se Digital Åpen Skole på nytt! Elever og ansatte gir deg masse  god og nyttig informasjon om skolen vår!

Engelsk på NVGS!

Engelsk er et av verdens mest utbredte fremmedspråk og hos oss får du brukt det til fulle! Se et eksempel på hvordan en klasseromssituasjon i engelsk kan se ut!     

Gratis skolemåltid på NVGS!

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Vi er kjempeglade for at vi er en av 13 skoler i Viken fylkeskommune som får prøve ut en ordning med gratis skolemåltid for alle elever!  

Ta eksamen som privatist?

  Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før?  Da kan du melde deg opp som privatist.   Du kan melde deg opp som privatist i to perioder hvert år: 1.–15. september for høsteksamen  15. januar–1. februar for våreksamen Meld deg opp til privatist eksamen her

Helse - og oppvekstfag på NVGS!

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? Liker du å gi omsorg og pleie? I denne filmen får du et innblikk i livet som elev hos oss!  

På tide å søke videregående opplæring!

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no. I VIGO får du også svar på søknaden din!

Realfag på NVGS!

Realfag på NVGS! Går du med en liten forsker eller en ingeniør i magen? Er du interessert i teknologifag og har lyst til å danne et grunnlag for å bli med på å utvikle samfunnet vårt? Se en smakebit fra vår realfagsklasse her!  

Til toppen