Aktuelt

Klagefrister for elever våren 2021

Vg2 Yrkesfag og Vg3 får standpunktkarakterene publisert 12. juni. Elever i Vg2 SSP vil få standpunktkarakterene i fag der de går sammen med Vg3- elever publisert 12. juni. Øvrige karakterer i alle andre fag publiseres 19. juni.  

Gratis skolemat til elevene!

Nesodden videregående er med i et pilotprosjekt i Viken fylkeskommune med gratis skolemat til elevene. Noen skoler i Østfold har vært i gang allerede, men 26.11.2020 ble det vedtatt i fylkestinget å gjennomføre et prøveprosjekt med 10 nye skoler i Viken. Og Nesodden vgs er én av disse 10 skolene. Totalt får nå elever ved 30 av 58 skoler i Viken tilbud om et gratis måltid. 

Vi vil RØRE Viken!

Vi er en av de heldige skolene som får blir en RØRE - skole! Vårt RØRE - prosjekt starter opp til høsten!    

Har du lyst på gratis skolemat?

I dag startet vi opp med servering av et gratis skolemåltid - først ut er alle elever på Vg1!      

Politikk og menneskerettigheter på NVGS!

Er du interessert i nasjonale og internasjonale spørsmål? Liker du å diskutere maktforhold og ideologier i samfunnet? Se hvordan undervisningen kan foregå her!    

Engelsk på NVGS!

Engelsk er et av verdens mest utbredte fremmedspråk og hos oss får du brukt det til fulle! Se et eksempel på hvordan en klasseromssituasjon i engelsk kan se ut!     

Gratis skolemåltid på NVGS!

Uten mat og drikke, duger helten ikke! Vi er kjempeglade for at vi er en av 13 skoler i Viken fylkeskommune som får prøve ut en ordning med gratis skolemåltid for alle elever!  

Ta eksamen som privatist?

  Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før?  Da kan du melde deg opp som privatist.   Du kan melde deg opp som privatist i to perioder hvert år: 1.–15. september for høsteksamen  15. januar–1. februar for våreksamen Meld deg opp til privatist eksamen her

Helse - og oppvekstfag på NVGS!

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? Liker du å gi omsorg og pleie? I denne filmen får du et innblikk i livet som elev hos oss!  

Realfag på NVGS!

Realfag på NVGS! Går du med en liten forsker eller en ingeniør i magen? Er du interessert i teknologifag og har lyst til å danne et grunnlag for å bli med på å utvikle samfunnet vårt? Se en smakebit fra vår realfagsklasse her!  

Til toppen