Aktuelt

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS!

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS! Er du interessert i idéutvikling og historiefortelling innen foto, film, lyd eller grafisk design? Eller synes du programmering, app - og spillutvikling, IT-sikkerhet og IT - drift virker spennende? Da kan dette tilbudet være noe for deg! Ta en titt her, hvis du vil ha en liten smakebit.

Elektro - og datateknologi på NVGS!

Elektro - og datateknologi på NVGS! Er du nysgjerrig på hva som foregår i våre verksteder? Ta en titt her!  

Psykologi på NVGS!

Psykologi på NVGS! Er du interessert i å forstå menneskets psyke og adferd? Her får du en liten smakebit fra et klasserom!   

Samfunnsøkonomi på NVGS!

Samfunnsøkonomi på NVGS! Går du på studiespesialiserende kan du velge samfunnsøkonomi på både Vg2 og vg3, og du har det i 5 timer i uka. I denne filmen får du en lite innblikk  

Breddeidrett på NVGS!

Breddeidrett på NVGS! Liker du å være i aktivitet, utfordre deg selv fysisk i ulike idrettsaktiviteter? Kanskje er du interessert i generell helse? Da kan dette være noe for deg! Ta en titt i denne filmen!  

Din skole - velg Nesodden!

Kjære 10.klassing! Er du nysgjerrig på hva vi gjør på Nesodden vgs? Følg vår digitale vinterkampanje på nettsidene og @nesoddenvgs i ukene fremover!  

Informasjon om valg av programfag

I uke 1, 2 og 3 skal elever i Vg1 SSP og Vg2 SSP velge programfag!  

Nye smitteverntiltak på Nesodden videregående skole

Fra mandag 04.01.21 går skolen over til rødt nivå for å forebygge smitte av Covid-19 på skolen.  Alle landets videregående skole er nå på rødt nivå i smittevernveilederen. Dette innebærer ikke stor forskjell fra nivået vi har hatt i det siste, men det er selvfølgelig svært viktig å følge rådene som gjelder. Vi må holde avstand i alle situasjoner på skolen, til alle andre. Skolen vil gjennomgå planene for tilstedeværelse i morgen, og vurdere om vi må gjøre endringer. Ny beskjed kommer.

Valg av programfag og programområde for elever i Vg1SSP

Det planlagte informasjonsmøtet 17.11.20 for foresatte i Vg1SSP om valg av programfag er avlyst på grunn av Covid- 19. I stedet legger vi ut denne presentasjonen som tar for seg det viktigste elever og foresatte trenger å vite om valg av programfag.

Husk smittevern - gjør det for Nesodden!

Vi må alle fortsette å bidra i dugnaden mot spredning av koronavirus. Nå er målet å redusere smitten i samfunnet, slik at vi kan fortsette med normal skole og forhåpentligvis feire jul med familie og venner.  

Til toppen