Aktuelt

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS!

Informasjonsteknologi og medieproduksjon på NVGS! Er du interessert i idéutvikling og historiefortelling innen foto, film, lyd eller grafisk design? Eller synes du programmering, app - og spillutvikling, IT-sikkerhet og IT - drift virker spennende? Da kan dette tilbudet være noe for deg! Ta en titt her, hvis du vil ha en liten smakebit.

Elektro - og datateknologi på NVGS!

Elektro - og datateknologi på NVGS! Er du nysgjerrig på hva som foregår i våre verksteder? Ta en titt her!  

Psykologi på NVGS!

Psykologi på NVGS! Er du interessert i å forstå menneskets psyke og adferd? Her får du en liten smakebit fra et klasserom!   

Samfunnsøkonomi på NVGS!

Samfunnsøkonomi på NVGS! Går du på studiespesialiserende kan du velge samfunnsøkonomi på både Vg2 og vg3, og du har det i 5 timer i uka. I denne filmen får du en lite innblikk  

Breddeidrett på NVGS!

Breddeidrett på NVGS! Liker du å være i aktivitet, utfordre deg selv fysisk i ulike idrettsaktiviteter? Kanskje er du interessert i generell helse? Da kan dette være noe for deg! Ta en titt i denne filmen!  

Din skole - velg Nesodden!

Kjære 10.klassing! Er du nysgjerrig på hva vi gjør på Nesodden vgs? Følg vår digitale vinterkampanje på nettsidene og @nesoddenvgs i ukene fremover!  

Solveig og Tomas er Young Ambassadors!

Vi er stolte av at våre elever Solveig og Tomas er valgt ut til å bli unge ambassadører i utdanningsprogrammet Young Ambassadors!  

Slik aktiverer du din Vikenbruker

For å få tilgang på programvare og andre tjenester du trenger som elev i Viken fylkeskommune må du aktivere din Vikenbruker. 

Lurer du på hvordan du skal bruke Visma inSchool?

Visma inSchool er en del av alle elevers skolehverdag.

Til toppen