Innspilling av tv-programmet SEXpertene i uke 39

I uke 39 vil produksjonsselskapet The Oslo Company spille inn deler av en informativ underholdningsserie om sex hos oss, og tre av våre elever skal være med. Les mer om programmet og samtykke til filming på skolen her.

Tirsdag 28. september, onsdag 29. september og fredag 1. oktober får vi på Nesodden videregående skole besøk av et tv-team fra The Oslo Company. De skal filme på skolen i forbindelse med et tv-program som skal sendes på Discovery våren 2022. 

Om programmet:

SEXpertene er et sexpositivt program, med hovedmålgruppe 15 - 25 år. I hvert program drar tv-teamet til en ny videregående skole, hvor tre deltagere påtar seg rollen som skolens SEXperter. I løpet av uken skal deltagerne lære alt som er verdt å vite om et spesifikt seksuelt tema. Ved ukens slutt arrangerer vi Den Store Sexdagen, hvor våre sexperter skal videreformidle det de selv har lært til alle de andre elevene på skolen. Ambisjonen er å lage en informativ serie som kan være en ressurs for ungdom i dagens samfunn. 

De tre elevene som velges som programmets SEXperter er valgt ut i en egen castingprosess. 

Samtykke til filming:

På Den Store Sexdagen kommer vi til å samle deler av skolens elever for å lytte til hva SEXpertene har å lære bort, og i denne situasjonen kan alle elever som er til stede bli filmet. Det vil også foregå noe filming i gangene mandag og fredag. Det kommer til å være tydelig skilting som forteller at "filming pågår" i de områdene produksjonsselskapet filmer. Om det er slik at du/dere ønsker å reservere din ungdom mot å delta på opptakene, må skolen få skriftlig beskjed innen tirsdag 28. september. Send e-post til rektor Annika Nordlund (annikan@viken.no) eller miljøarbeider Matias Østebø (matiaso@viken.no)

Hører vi ikke noe fra dere innen denne datoen anser vi det som et samtykke til å være med på opptakene. 

Til toppen