Aktuelt

Offentliggjøring av karakterer

Halvårskarakterer og standpunktkarakterer er nå offentliggjort i VIS for VG2-klassene, 3ST og 3PB. Karakterer for VG1 offentliggjøres 15.06.21. Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene under "historikk" i VIS. Informasjon om klagerett finner du her.

Mobility for Education about Energy and Ecology

Numedal videregående skole deltar i internasjonaliserings prosjekt. Dette har også vært preget av Covid - 19 og dermed gjennomført på en litt annen måte enn vi ønsket. Les mer her .

Ledig stilling

  Vil du bli vår nye byggfaglærer? Vi har ledig vikariat. Les mer her: Byggfaglærer

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Engelsklunsjbasis på kjøkkenet!

  Kos, hygge og godt samarbeid når elevene på 2St laget deilig pasta til en kombinert engelsk- basistime i lunsjen.  

Tusen takk

  Tusen takk til Amundsen & kompani som har gitt oss vinduer og treningskarmer.

Boder og lekestuer under ferdigstillelse

  Takk til Rollag kommune som gir oss så gode oppdrag som boder og lekestuer. Da begynner flere av de fem bodene til Rollag å bli ferdigstilt.( Har igjen ferdigstille to) Takk til Håkon Fulsaas og Ole Morten Simensen som har hjulpet oss i sluttfasen. Her er bilder fra hele byggeprosessen .

Hei alle sammen

    Håper alle har hatt en fin påske. Vi er på gult nivå og det er vanlig skole i morgen. Sjekk din timeplan i VIS. Husk at det er påbudt med munnbind på bussene.

Ny smittevernveileder

Det kommer ny smittevernveileder i dag, gjeldende fra 12 april. For oss betyr det at vi fortsetter som nå - jf.intern smitteveileder på gult nivå. 

Undervisningen går som normalt

Informasjon fra rektor her

Til toppen