Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Velkommen til informasjonsmøte

  Velkommen til informasjonsmøte for foresatte og elever i 10.klasse torsdag 30. september 2021 kl. 18.00 .  Agenda for møtet finner du her.

Vi presenterer ; Numedal videregående skole

 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Utfordringer med trådløst nett

Fra skolestart har det vært store utfordringer med trådløst nettverk på skolen. Det settes inn tiltak for å forbedre situasjonen. Dette vil dessverre ta noe tid, men det vil bli bedre utover høsten.

Skolevalgresultat for Numedal videregående skole

  Her er resultatet for skolevalget 2021  

To positive hurtigtester på skolen i dag

To elever testet positivt på hurtigtest i dag. Disse elevene settes i isolasjon. Elever som testet negativt har undervisning som vanlig. Nye tester av aktuelle elever gjennomføres fortløpende etter avtale med kommuneoverlegen.  Mer informasjon kommer til de det gjelder. Vi er i tett dialog med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet, og skolen er fortsatt på grønt nivå. Husk god håndhygiene og hold avstand. Ingen med symptomer skal komme på skolen, men kontakte legekontoret for test. Se forøvrig informasjon på kommunens hjemmeside 

Tur til Groven gruvene i Åsbøgrend

  VG 3 studiespesialisering startet skoleåret med tur til Grovengruvene. Guide var lærer Wenche.  Resultat av spennende gruvemotiver ser du her.

Velkommen til skolestart

  Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Dette er Numedal videregående skole!

Har du lyst til å vite mer om skolen vår? Her er en video som viser hvor, hva og hvem vi er ! Trenger du skoleplass? Kontakt oss gjerne!   Dette er Numedal videregående skole.

Til toppen