Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Ny smittevernveileder

Det kommer ny smittevernveileder i dag, gjeldende fra 12 april. For oss betyr det at vi fortsetter som nå - jf.intern smitteveileder på gult nivå. 

Undervisningen går som normalt

Informasjon fra rektor her

Viktig å vite til skidagen

  Vi vil minne om følgende for de som skal ta buss til og fra skidagen 12.mars: Husk avstand ved på og avstigning. Sitt helst alene på bussen. Dersom du deler sete med noen, må det være en person fra klassen din og samme person t/r. Alle spriter hender før de går om bord. Bruk gjerne munnbind. Ansatte vil være tilstede å ha håndsprit og munnbind tilgjengelig! Vi ønsker alle en fin utedag og minner også om at smittevernreglene må følges i skisenteret!    

Herskap og tjenere

  I sosiologi og sosialantropologi på ST har de et prosjekt om herskap og tjenere. I den anledning har en av gruppene laget en utstilling om menneskene som kommer dårligst ut av dette. Hvor mange slaver har du? Sjekk gjerne ut utstillingen i kantina og ta denne testen: http://slaveryfootprint.org/my-footprint#results

Ungdata undersøkelsen

Det skal gjennomføres «Ungdataundersøkelse» for alle elever i Viken Fylkeskommune i ukene 10-12. Dere som foresatte har krav på informasjon om dette, og her finner dere et skriv om ungdataundersøkelsen. Ta kontakt om det er noe dere lurer på!   

ADK-kurs

  Vi er så heldige å ha Norsk fagutdanning her på skolen i dag. De er her for å holde ADK kurs og dette gjør at våre elever også får mulighet til å delta på kurset sammen med eksterne deltakere.

Velkommen til fagsamtaler

 Fagsamtaler for vg1 yrkesfag og alle klassene på studiespesialisering står for tur .                

Child Bos besøker kjøretøy

  Kjøretøy har i dag ekspertbesøk av internasjonal klasse. Chiel Bos er en anerkjent raceteamleder fra Nederland som har spesialisert seg på støtdempere, fjæring og setup på motorsportbiler. Her er det mye god kunnskap å hente.

Numedal videregående skole

  Tid for å søke skole? Numedal videregående skole presenterer seg !     

Til toppen