Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse plakat - Klikk for stort bildeVerdensdagen for psykisk helse plakat Kari

Numedal videregående skole har sammen med Veggli ungdomsskole og Rødberg ungdomsskole markert  Verdensdagen for psykisk helse .

Vi startet arrangementet med felles lunsj. Taco til alle!! Maten var sponset av Joker, Coop og Kiwi.  En flott gruppe damer fra Bygdekvinnelaget lagde til mat sammen med elevene på VG 1 HO og SR som også rigga hallen. Tusen takk til alle !

Nore barnehage markerte også verdensdagen for psykisk helse og møtte oss på vei inn i Numedalshallen med nydelige selvlagde kort og deilige pepperkaker. Tusen takk til flotte unger!

Soufiane Hamoud holdt et godt og tankevekkende foredrag om psykisk helse og hva vi kan gjøre for å ha det bra med oss sjøl, og hva vi kan gjøre for at andre skal ha det bra . Vi trenger hverandre!        Han ledet  også  gruppearbeidet etterpå. Han er leder i organisasjonenen Unify - for ungdom, med ungdom. Takk for at du kom til oss! 

Dagen ble avsluttet med konsert , som var sponset av Nore og Uvdal kommune. Sigrid Elise Fossan er country- artist og Numedøl! Hun er tidligere elev på Numedal videregående skole og det var stor stas for oss å få en fengende flott konsert med henne og bandet hennes! Tusen takk og vi ser dere gjerne her igjen!

Til toppen