Adkomst og parkering – avdeling Sarpsborg

Adresse: Oscar Pedersens vei 39, 1702 Sarpsborg

Adkomst med tog/buss

Ta toget til Sarpsborg stasjon. Det går shuttlebuss på morgenen og ettermiddagen. For adkomst med buss fra øvrige destinasjoner, se reiseplanlegger på en-tur.no.

Adkomst med sykkel

Vi har sykkelparkering med mulighet for å låse fast sykkel utenfor fylkeshuset.

Parkering

Fylkeshuset i Sarpsborg har egen avgiftsbelagt parkeringsplass. Besøkende betaler 20 kroner per time. Ansatte betaler 30 kroner per dag. Parkeringsavgiften gjelder mellom kl. 07.00 og kl. 17.00 mandag til fredag (også helligdager). Det er gratis parkering i helgen.

Elbiler og biler som går på hydrogen eller biogass parkerer gratis, men må betale for eventuell lading. Gjester og besøkende som har slike biler må registrere seg i resepsjonen for å få fritak for parkeringsavgiften. Det koster 10 øre/min. så lenge du er tilkoblet, og du kan lade så lenge du vil. Det er ikke tillatt å parkere på ladeplasser uten å lade.

Betaling skjer via Fortums ladebrikke, som er registrert på eier. Dette er samme praksis som med andre ladere/hurtigladere. Du kan også benytte mobil eller elbilforeningens ladebrikke, men denne må registreres hos Fortum.

Slik kan du betale:

  • Betal via appen EasyPark.
  • Registrer deg på min.onepark.no og bli automatisk belastet på kredittkortet hver gang du parkerer.
  • Betal på www.onepark.no/ innen 48 timer.
  • Betal på automat som er plassert inne på fylkeshuset. Du betaler for parkeringen før du forlater fylkeshuset. Tast inn ditt registreringsnummer og betal for tiden du har stått parkert.
    Merk: Dersom du kjører ut uten å foreta deg noe, blir det ettersendt faktura. Da belastes du i tillegg for et fakturagebyr på 60 kroner.

 

Til toppen