Time på tannklinikken? Ordinære timer avlyses

For å redusere risiko for koronasmitte blant pasienter og ansatte reduseres tilbudet på tannklinikkene. 

Avlyser ordinære timer

Vi avlyser allerede oppsatte ordinære konsultasjoner på tannklinikkene, i første omgang fram til etter påske. De det gjelder får en SMS om at timen er utsatt og ny time sendes senere. Dersom du har spørsmål knyttet til dette, ring din tannklinikk

Akutt behov for tannhelsehjelp?

Har du akutt behov for tannhelsehjelp og har store smerter eller hevelse, ta kontakt med din nærmeste tannklinikk på telefon. Dette gjelder både koronasmittede og friske pasienter. Ikke møte opp personlig på klinikken. Vi skal legge til rette for at du får forsvarlig tannhelsehjelp. 

Akuttklinikker for pasienter med korona

Vi oppretter tre klinikker i Viken, som både private og offentlige tannklinikker kan henvise koronasmittede pasienter videre til. Friske, ikke smittede pasienter som trenger akutt tannhelsehjelp, behandles på sin nærmeste tannklinikk. Les mer om akuttklinikker for koronasmittede pasienter

Avlyser virksomhet utenfor tannklinikkene

Vi avlyser allerede oppsatte avtaler på institusjoner og utadrettet folkehelsearbeid fram til etter påske.

Informasjonsfilm for barn og voksne

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset, der Hermine (13 år) stiller spørsmål til Helen (lege i Helsedirektoratet). Det kan være nyttig informasjon til både barn og voksne i denne YouTube-filmen.

Økt renhold og hånddesinfeksjon

For å hindre smitte økes renholdet ved våre tannklinikker. Vi ber pasienter som kommer for akuttbehandling om å bruke hånddesinfeksjonen som er tilgjengelig på venterommet ved våre klinikker.

Norske myndigheter oppfordrer også alle innbyggere til å holde seg oppdatert og følge nasjonale råd og føringer knyttet til situasjonen. Disse finner dere her:

Vaner som forebygger smitte

Klikk for stort bildeHvordan forebygge smite Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet

Til toppen