Ledige stillinger

Bli med og utvikle Viken for våre innbyggere!

Vi ønsker medarbeidere som tar en aktiv, engasjert, reflektert og ansvarlig rolle i organisasjonen vår. Hos oss møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn for å skape en region som viser vei. 

Bli en del av Viken fylkeskommune!

Viken fylkeskommune har over 11 000 ansatte og tilbyr spennende muligheter for faglig utvikling og karriere.

Se alle ledige stillinger

 

  

Vi tilpasser arbeidsplassen

Viken fylkeskommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert i henhold til stillingens krav, til å søke hos oss. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Særlige krav

For ansettelse i skole og tannhelse kreves det politiattest fra kandidater som får tilbud om stilling. Øvrige krav følger av stillingsutlysningene.

Offentlige søkerlister

Dersom det fremkommer av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på følgende: Opplysninger om søker kan gjøres offentlig selv om søker har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få tilsendt informasjon om dette jamfør offentleglova § 25. 

Lærling i Viken fylkeskommune

Viken fylkeskommune har læreplasser i mange forskjellige fag på læresteder i hele fylket. Vi tilbyr årlig 80-100 læreplasser på rundt 60 læresteder. Årlig frist for å søke læreplass i Viken fylkeskommune er 1. mars. 

Artikkelliste