Aktuelt

Vaksinering på skolen 11.november

Rælingen kommune tilbyr vaksinering for alle elever som ikke er fullvaksinerte i skoletiden 11.november. 

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Besøk hos Norges Bank

Elever fra Vg1 Salg, service og reiseliv var torsdag 28.10 på besøk i Kunnskapssenteret I Norges bank. Der har de et interaktivt læringssenter med fokus på økonomi og er vinklet opp mot Norges Banks oppgaver og rolle i samfunnet. 

Elevrådet arrangerte Halloween

Tirsdag 26.10.21 arrangerte det nye elevrådet Halloween for medelever og ansatte i en skremmende bra pynta elevkantine. Det var supernifs (men mest hyggelig) stemning i kantina med godteri, musikk, gresskar og kåring av beste kostyme.

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Foreldremøte Vg2 gjennomført

Rektor og kontaktlærerne avholdt torsdag 14.10.21 foreldremøte for Vg2 studiespesialisering og idrettsfag.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Grønt nivå

Det gjeninnføres grønt nivå etter Udirs kunngjøring og et lavere smittetrykk i regionen enn før. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Massetesting med selv-tester for elever

Flere klasser på Rælingen videregående skole er berørt av smittetilfeller. Det vil nå bli innført regelmessig massetesting av elevene. I løpet av torsdag 2.9 vil det bli delt ut selv-tester til de som trenger det.

Til toppen