«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Spørreundersøkelse om skolemat

Skolematundersøkelsen er en spørreundersøkelse, som skal gjennomføres på videregående skoler i Viken i uke 5-7. Spørsmålene omhandler blant annet mat- og måltidsvaner, trivsel, konsentrasjon, læring, deg og familien din.

Besøk hos Norges Bank

Torsdag 19.1.2023 var klassen i Næringslivsøkonomi – Økonomistyring ved Rælingen videregående skole på besøk i Kunnskapssenteret i Norges Bank.

Foreldremøte om fagvalg Vg1 ST 18.januar

Skolen informerte foresatte om hvilke muligheter elevene som skal starte i Vg2 på Studiespesialisering har for valg av programfag, regler som gjelder og hva de bør ha i tankene i forhold til videre studier. 

Karakterer 1. termin

Elevenes karakterer publiseres for elevene i Visma In School (VIS) 20. januar. 

Fyrverkeri (informasjon fra politiet)

Bakgrunnen for informasjonen er den siste tids hendelser i Rælingen, Nittedal og andre kommuner i Romerike, samt et ønske om å kommunisere alvorligheten og konsekvensene av ulovlig og farlig bruk av fyrverkeri.

TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksine mot meningokokk gruppe A,C,W og Y, Nimenrix.

Internasjonal lunsj 21. desember

Siste skoledag før juleferien arrangerer vi internasjonal lunsj. Det blir fint å igjen feire det flotte mangfoldet blant elever og ansatte på Rælingen videregående skole!

Rælingen videregående skole er nå miljøsertifisert

Rælingen videregående skole ble godkjent og fikk Miljøfyrtårn-sertifikatet 11.12.22.

Besøkte Securitas

Elevene på Sikkerhetsfag, som deltar på Norsk grunnutdanning for vektere, var på skoleavdelingen til Securitas for å øve på blant annet brannslukking.

Til toppen