Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Ny elev på Rælingen vgs?

Velkommen til oss! De første skoledagene er litt annerledes enn resten av skoleåret. Det er også noen praktiske ting du kan gjøre før du starter på skolen. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Faktura for manglende lærebøker

Nå er fristen for innlevering av lærebøker som er lånt for skoleåret 2022-23 ute. Bøker som ikke ble levert i tide eller var ødelagt ved levering blir fakturert med grunnlag i fylkeskommunens reglement for utlån av lærebøker.

Velkommen til vitnemålsutdeling

Onsdag 15.juni kl 18:30 arrangerer Rælingen videregående skole avslutning for Vg3- og Påbygg-elevene i gymsalen på skolen. 

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Digitalt foreldremøte om årets russeferiring

Ombudet for barn og unge ønsker å gi foreldrene tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Dere hjemme kan bidra til at årets russ får en trygg og inkluderende feiring!

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Gjennom skolehelsetjenesten kan alle elever ved skolen ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) i skoletiden 19. eller 20. april. 

Skoledag på Oslo lufthavn

Onsdag 9 mars fikk alle Vg1-klassene på Salg, service og reiselivs være med på en omvisning rundt Norges hovedflyplass: Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Dagen startet med at vi ble ønsket velkommen av Odd Einar Vikra, som arbeider som Duty Coordinator i SAS Ground Handling.

Til toppen