Foreldremøte om fagvalg Vg1 ST 18.januar

Skolen informerte foresatte om hvilke muligheter elevene som skal starte i Vg2 på Studiespesialisering har for valg av programfag, regler som gjelder og hva de bør ha i tankene i forhold til videre studier. 

Grønt nivå og regelmessig testing

Fra mandag 17.januar skal alle elever møte skolen hver dag. De som ikke er fullvaksinerte oppfordres til å teste seg med selvtest to ganger i uka. Elever som er syke, er i karantene eller har symptomer på korona skal holde seg hjemme.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Foreldremøte Vg1 studiespesialisering om fagvalg tirsdag 18.januar.

Elevene på VG1 skal i løpet av de neste ukene velge programfag til VG2. I den forbindelse ønsker vi å invitere dere foresatte til et digitalt informasjonsmøte om fagvalg ved Rælingen videregående skole.

Om karantene for ungdom i videregående skole

Fra 1. januar er unntaket fra smittekarantene i skoletiden utvidet til å gjelde også elever over 18 år og ansatte. Alle elever og ansatte oppfordres til å teste seg før første skoledag eller på første skoledag etter nyttår. 

Rødt nivå i fire uker

Fra torsdag 16.12 til 16.01 skal skolen organisere skoledagen etter rødt nivå i trafikklysmodellen.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Besøk hos Norges Bank

Elever fra Vg1 Salg, service og reiseliv var torsdag 28.10 på besøk i Kunnskapssenteret I Norges bank. Der har de et interaktivt læringssenter med fokus på økonomi og er vinklet opp mot Norges Banks oppgaver og rolle i samfunnet. 

Til toppen