Aktuelt

Status smittesituasjonen på Rælingen vgs pr 21.09.21

Siden skolestart har totalt 65 elever på Rælingen videregående skole fått påvist covid19. Vi ser smitte på alle trinnene.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Massetesting med selv-tester for elever

Flere klasser på Rælingen videregående skole er berørt av smittetilfeller. Det vil nå bli innført regelmessig massetesting av elevene. I løpet av torsdag 2.9 vil det bli delt ut selv-tester til de som trenger det.

Gult nivå på skolen fra og med torsdag 2. september

I samarbeid med kommuneoverlegen legger skolen om til gult nivå torsdag 2. september på grunn av det økende smittetrykket i regionen den siste tiden.

Foreldremøte gjennomført 24.aug

Rektor fikk gleden av å møte foresatte til elever på Vg1 studiespesialisering og idrett, samt foresatte til alle yrkesfagselevene. Etter felles informasjon om skolen, regelverk og presentasjon av ledelsen og elevtjenesten gikk klassene med kontaktlærer til klasserommet for spesifikk informasjon om skoleåret. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Nyttig informasjon til skolestart

Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Dere som begynner på Vg2 eller Vg3 ST/Idrett, samt 3 og 4 Påbygg starter kl 09:00 onsdag 18.aug. Hele Vg1 og Vg2 yrkesfag møter til velkomstsamtale på tidspunktet som står i velkomstbrevet. 

Sommerbemanning

Vi ønsker alle en riktig god sommer og informerer om åpningstidene i juli. 

Mesternes mester i regi av Bredde basis

Gruppa som har Breddeidrett Basistrening har over et par uker arrangert Mesternes mester og inviterte Toppidrett Individuelle idretter til å delta. Elevene på Breddeidrett laget en super-opplegg og vinner ble kåra etter tøffe konkurranser. 

Reiselivsmesse om sommer-Norge

Som et prosjekt i fagene kultur og samhandling/markedsføring arrangerte elevene i 1SRB og 1SRC på Vg1 Salg, service og reiseliv en reiselivmesse. Oppgaven var å presentere ulike byer i Norge som en mulig sommerferiedestinasjon. På egen stand/messevegg skulle de ha med forslag til muligheter for transport, overnatting, servering, attraksjoner/aktiviteter og kultur. Det ble servert vafler og saft og gruppene hadde løst oppgaven på flere kreative måter, og elever og lærere kåret gruppa "Ålesund" til vinnere av beste stand. Gratulerer!       

Til toppen