Aktuelt

Informasjon om undervisning og smittevern på rødt nivå i ukene 15-16

Det er et mål at elevene skal motta mest mulig av opplæringen på skolen under pandemien, og utgangspunktet fra revidert veileder om smittevern fra Utdanningsdirektoratet og Folkehelseinstituttet, er at elevene skal ha så lav tiltaksbyrde som mulig. Siden gruppene skal være mindre for å kunne øke avstanden mellom elevene i klasserommet, vil skolen organisere delvis digital undervisning for de fleste klassene.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Elever og ansatte kan teste seg ved skolen

Rælingen kommune har satt opp teststasjon på parkeringsplassen mellom skolen og rådhuset. Nå tilbyr kommunen testing for alle elever og ansatte med symptomer selv om vi ikke bor i Rælingen kommune. 

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Markering av kvinnedagen

Elevene ble møtt med musikk av kvinnelige artister da de kom til skolen. Elevrådet har hengt opp plakater av gode kvinnelige forbilder rundt omkring på skolen. I kantina i midttimen var det plakatverksted. Gratulerer med dagen!      

Om Smittevern og skoleskyss

Til alle foresatte ved Rælingen vgs. Informasjon fra Ruter:

Avlysing av eksamen: – Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Bokomtaler fra bibliotekarene

Hege og Elin publiserer med jevne mellomrom bokomtaler via teamskanalen "biblioteket" som elevene på skolen har tilgang til. 

"Vinter" som tema for variert undervisning

Elevene på Tilrettelagt avdeling gjør mye forskjellig og mye av undervisning er praktisk retta. 

Kreativitet i praktisk idrettsfag

Bredde basis-gruppa driver med mange ulike aktiviteter og denne uka ble fotballer, miniski og truger brukt som utstyr i utforming av et nytt ballspill.

Til toppen