Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Rælingen-elever vant konkurranse på Andøya Space Center

Mandag 24. april dro sju elever og to lærere til Andøya Space Center for å delta i en konkurranse med satelitter de hadde laget selv. Team Terra vant konkurransen!

Pilot for ny elevundersøkelse

Utdanningsdirektoratet er i ferd med å utarbeide en ny løsningen for administrasjon og gjennomføring av Elevundersøkelsen og Rælingen videregående skole er valgt ut som pilotskole (testskole). Gjennomføringen er i uke 16 og 17 og det er Vg1- og Vg2-klassene som skal besvare undersøkelsen i denne omgang.     

Spørreundersøkelse om skolemat

Skolematundersøkelsen er en spørreundersøkelse, som skal gjennomføres på videregående skoler i Viken i uke 5-7. Spørsmålene omhandler blant annet mat- og måltidsvaner, trivsel, konsentrasjon, læring, deg og familien din.

Besøk hos Norges Bank

Torsdag 19.1.2023 var klassen i Næringslivsøkonomi – Økonomistyring ved Rælingen videregående skole på besøk i Kunnskapssenteret i Norges Bank.

Foreldremøte om fagvalg Vg1 ST 18.januar

Skolen informerte foresatte om hvilke muligheter elevene som skal starte i Vg2 på Studiespesialisering har for valg av programfag, regler som gjelder og hva de bør ha i tankene i forhold til videre studier. 

Karakterer 1. termin

Elevenes karakterer publiseres for elevene i Visma In School (VIS) 20. januar. 

Fyrverkeri (informasjon fra politiet)

Bakgrunnen for informasjonen er den siste tids hendelser i Rælingen, Nittedal og andre kommuner i Romerike, samt et ønske om å kommunisere alvorligheten og konsekvensene av ulovlig og farlig bruk av fyrverkeri.

TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksine mot meningokokk gruppe A,C,W og Y, Nimenrix.