Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Digitalt foreldremøte om årets russeferiring

Ombudet for barn og unge ønsker å gi foreldrene tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Dere hjemme kan bidra til at årets russ får en trygg og inkluderende feiring!

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Gjennom skolehelsetjenesten kan alle elever ved skolen ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) i skoletiden 19. eller 20. april. 

Skoledag på Oslo lufthavn

Onsdag 9 mars fikk alle Vg1-klassene på Salg, service og reiselivs være med på en omvisning rundt Norges hovedflyplass: Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Dagen startet med at vi ble ønsket velkommen av Odd Einar Vikra, som arbeider som Duty Coordinator i SAS Ground Handling.

Ungdata-undersøkelsen 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

09. februar arrangerte vi Åpen skole

Det ble en digital løsning denne gangen og vi takker for oppmøte og deltakelsen fra 10.klassinger og foresatte! Vi håper dere opplevde informasjonen som relevant og at vi fikk frem noe av skolens særpreg.

Foreldremøte om fagvalg Vg1 ST 18.januar

Skolen informerte foresatte om hvilke muligheter elevene som skal starte i Vg2 på Studiespesialisering har for valg av programfag, regler som gjelder og hva de bør ha i tankene i forhold til videre studier. 

Foreldremøte Vg1 studiespesialisering om fagvalg tirsdag 18.januar.

Elevene på VG1 skal i løpet av de neste ukene velge programfag til VG2. I den forbindelse ønsker vi å invitere dere foresatte til et digitalt informasjonsmøte om fagvalg ved Rælingen videregående skole.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Til toppen