Besøkte Securitas

Elevene på Sikkerhetsfag, som deltar på Norsk grunnutdanning for vektere, var på skoleavdelingen til Securitas for å øve på blant annet brannslukking.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Samarbeid ved idrettsskader

Vollaklinikken Idrettskadesenter på Marikollen Torg og Rælingen vgs har inngått et samarbeid for at elevene skal få rask og god oppfølging ved skader, slik at fravær fra trening blir så kort som mulig. Eleven kan selv kontakte klinikken for screening samme dag. 

Elevundersøkelsen 2022

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Psykisk helse på timeplanen

Mandag 07. november begynte skolen det årlige arbeidet med å sette psykisk helse på timeplanen for Vg1-elevene. Gjennom programmet VIP Snakk om det, utarbeidet av Vestre Viken helseforetak, håper vi at elevene skal være mer åpne om hvordan de har det.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Husk refleks!

Nå begynner det å bli mørkt – husk å bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Møte for foresatte på Vg2 ID og ST 21.09.22

Rælingen videregående skole ønsker et nært og godt samarbeid mellom skole og hjem. Skolen inviterte derfor alle foresatte til elever på Vg2 Studiespesialisering og Idrettsfag til informasjonsmøte i gymsalen på skolen.

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

MØTE FOR FORESATTE 24.08.22

Rælingen videregående skole ønsker et nært og godt samarbeid mellom skole og hjem. Skolen inviterte derfor alle foresatte til elever på Vg1 Studiespesialisering og Vg1 Idrettsfag, Vg1 og Vg2 Salg og service og reiseliv og Vg2 Service, sikkerhet og administrasjon til informasjonsmøte.

Til toppen