Sommerbemanning

Vi ønsker alle en riktig god sommer og informerer om åpningstidene i juli. 

Mesternes mester i regi av Bredde basis

Gruppa som har Breddeidrett Basistrening har over et par uker arrangert Mesternes mester og inviterte Toppidrett Individuelle idretter til å delta. Elevene på Breddeidrett laget en super-opplegg og vinner ble kåra etter tøffe konkurranser. 

Reiselivsmesse om sommer-Norge

Som et prosjekt i fagene kultur og samhandling/markedsføring arrangerte elevene i 1SRB og 1SRC på Vg1 Salg, service og reiseliv en reiselivmesse. Oppgaven var å presentere ulike byer i Norge som en mulig sommerferiedestinasjon. På egen stand/messevegg skulle de ha med forslag til muligheter for transport, overnatting, servering, attraksjoner/aktiviteter og kultur. Det ble servert vafler og saft og gruppene hadde løst oppgaven på flere kreative måter, og elever og lærere kåret gruppa "Ålesund" til vinnere av beste stand. Gratulerer!       

Markering for avgangselevene

Onsdag 16. og torsdag 17. juni inviterer vi avgangselevene til klassevise avslutninger på skolen. Foresatte kan dessverre ikke delta på grunn av regler for arrangementer som fortsatt gjelder på grunn av pandemien.

Utvidet drop in-tilbud

Rælingen kommune tilbyr alle elever og ansatte på skolen å teste seg utenfor skolen hver dag kl 12:00-12:30 og kl 13:00-14:00. Prøvetakning skjer fra ytterst i nese (ikke dyp neseprøve).

FOR DEG SOM ER SØKER TIL LÆREPLASS

Enhet Læreplassformidling sender ut et  svarskjema  på sms til søkere til læreplass mandag 3. mai.  Fristen for å svare er fredag 7. mai .

Markering av kvinnedagen

Elevene ble møtt med musikk av kvinnelige artister da de kom til skolen. Elevrådet har hengt opp plakater av gode kvinnelige forbilder rundt omkring på skolen. I kantina i midttimen var det plakatverksted. Gratulerer med dagen!      

Bokomtaler fra bibliotekarene

Hege og Elin publiserer med jevne mellomrom bokomtaler via teamskanalen "biblioteket" som elevene på skolen har tilgang til. 

"Vinter" som tema for variert undervisning

Elevene på Tilrettelagt avdeling gjør mye forskjellig og mye av undervisning er praktisk retta. 

Kreativitet i praktisk idrettsfag

Bredde basis-gruppa driver med mange ulike aktiviteter og denne uka ble fotballer, miniski og truger brukt som utstyr i utforming av et nytt ballspill.

Til toppen