Ny elev på Rælingen vgs?

Velkommen til oss! De første skoledagene er litt annerledes enn resten av skoleåret. Det er også noen praktiske ting du kan gjøre før du starter på skolen. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Faktura for manglende lærebøker

Nå er fristen for innlevering av lærebøker som er lånt for skoleåret 2022-23 ute. Bøker som ikke ble levert i tide eller var ødelagt ved levering blir fakturert med grunnlag i fylkeskommunens reglement for utlån av lærebøker.

Velkommen til vitnemålsutdeling

Onsdag 15.juni kl 18:30 arrangerer Rælingen videregående skole avslutning for Vg3- og Påbygg-elevene i gymsalen på skolen. 

Digitalt foreldremøte om årets russeferiring

Ombudet for barn og unge ønsker å gi foreldrene tips og råd om hvordan du som forelder kan bidra til at ungdommen din får en god russetid. Dere hjemme kan bidra til at årets russ får en trygg og inkluderende feiring!

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Gjennom skolehelsetjenesten kan alle elever ved skolen ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom) i skoletiden 19. eller 20. april. 

Skoledag på Oslo lufthavn

Onsdag 9 mars fikk alle Vg1-klassene på Salg, service og reiselivs være med på en omvisning rundt Norges hovedflyplass: Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Dagen startet med at vi ble ønsket velkommen av Odd Einar Vikra, som arbeider som Duty Coordinator i SAS Ground Handling.

Ungdata-undersøkelsen 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

09. februar arrangerte vi Åpen skole

Det ble en digital løsning denne gangen og vi takker for oppmøte og deltakelsen fra 10.klassinger og foresatte! Vi håper dere opplevde informasjonen som relevant og at vi fikk frem noe av skolens særpreg.

Foreldremøte Vg1 studiespesialisering om fagvalg tirsdag 18.januar.

Elevene på VG1 skal i løpet av de neste ukene velge programfag til VG2. I den forbindelse ønsker vi å invitere dere foresatte til et digitalt informasjonsmøte om fagvalg ved Rælingen videregående skole.

Til toppen