Utvidet drop in-tilbud

Rælingen kommune tilbyr alle elever og ansatte på skolen å teste seg utenfor skolen hver dag kl 12:00-12:30 og kl 13:00-14:00. Prøvetakning skjer fra ytterst i nese (ikke dyp neseprøve).

FOR DEG SOM ER SØKER TIL LÆREPLASS

Enhet Læreplassformidling sender ut et  svarskjema  på sms til søkere til læreplass mandag 3. mai.  Fristen for å svare er fredag 7. mai .

Markering av kvinnedagen

Elevene ble møtt med musikk av kvinnelige artister da de kom til skolen. Elevrådet har hengt opp plakater av gode kvinnelige forbilder rundt omkring på skolen. I kantina i midttimen var det plakatverksted. Gratulerer med dagen!      

"Vinter" som tema for variert undervisning

Elevene på Tilrettelagt avdeling gjør mye forskjellig og mye av undervisning er praktisk retta. 

Kreativitet i praktisk idrettsfag

Bredde basis-gruppa driver med mange ulike aktiviteter og denne uka ble fotballer, miniski og truger brukt som utstyr i utforming av et nytt ballspill.

Brukte medarbeiderundersøkelsen til å bli bedre

På Rælingen videregående skole tok vi skikkelig tak i resultatene etter medarbeiderundersøkelsen i 2018. Det har ført til flere konkrete forbedringer og en økt bevisstgjøring om hva som er viktig for å utvikle skolen til beste for elevene.

Rødt nivå i starten av 2021

Skolen skal fortsatt organisere undervisningen på rødt nivå og det innebærer tilstedeværelse på skolen og hjemmeundervisning annenhver dag. 

Elevbedriften Good Mood samarbeider med Kirkens Bymisjon

Elever på skolen var denne uka og leverte gaver hos Kirkens Bymisjon i Lillestrøm. 

Samarbeidsmøte med politiet gjennomført

Skolens ledelse og elevtjenesteteamet hadde onsdag 11.11 et planlagt møte med forebyggende avdeling i politiet for å snakke om de utfordringene man ser i ungdomsmiljøet nå for tiden. Politiet har slike møter med de videregående skolene omtrent en gang i året for å bli enige om form og innhold i samarbeidet med skolene.

Halloweenuke

Elevrådet arrangerer denne uka Halloweenuke og tirsdag 27.10 oppfordra de elever og ansatte til å kle seg ut. "For en stemning og positivitet", var elevrådskontakt Camilla Skorges beskrivelse etter dagen. 

Til toppen