Gult nivå fra 7.juni og smittevern

Kommuneoverlegene i Rælingen, Lørenskog og Lillestrøm kommune har bestemt at de videregående skolene i området kan gå til gult nivå fra mandag 7.juni. 

På gult nivå kan hele klasser og andre faste grupper ha undervisning sammen, men med en meter avstand mellom elevene. Ellers forholder elever og ansatte seg til mye av de samme tiltakene som på rødt nivå og skolens koronaverter vil fortsatt ta i mot alle ved ankomst skolen. 

Se hele smittevernveilederen for skolen her: Smittevern på Rælingen videregående skole pr. 07.06.21 (PDF, 194 kB)

Drop-in-testing ved teststasjonen utenfor skolen gjelder fortsatt for alle elever og ansatte ved Rælingen vgs, og det er tilgjengelig hver hverdag fra 12.00 - 12.30, og og fra kl. 13.00 - 14.00.

Markeringer

Angående avslutninger i forbindelse med skoleårets slutt sier kommuneoverlegen:

"Per nå er det svært strenge regler for arrangementer. Avslutninger som er en del av skolens opplegg/undervisningstilbud (som for eksempel vitnemålsutdelinger) kan en gjennomføre med avstand mellom elevene. Men foreldrene kan ikke delta.

Vi er midt i en åpningsfase, og det vil etter hvert bli lettelser. Men det er selvfølgelig fortsatt en usikkerhet, og ved stor smitteøkning kan ting bli annerledes."

Vitnemål og kompetansebevis - Klikk for stort bilde Tore Kristian Nygaard Kobbenes  

Til toppen