Informasjon om undervisning og smittevern på rødt nivå i ukene 15-16

Det er et mål at elevene skal motta mest mulig av opplæringen på skolen under pandemien, og utgangspunktet fra revidert veileder om smittevern fra Utdanningsdirektoratet og Folkehelseinstituttet, er at elevene skal ha så lav tiltaksbyrde som mulig. Siden gruppene skal være mindre for å kunne øke avstanden mellom elevene i klasserommet, vil skolen organisere delvis digital undervisning for de fleste klassene.

Klassene vil deles inn i to og ha hjemmeundervisning annenhver dag. Klasser som har færre elever, hvor avstand kan opprettholdes, skal møte på skolen hver dag. Elevene får løpende informasjon om oppmøte og organisering av undervisningen av kontaktlærer. 

Skolen vil ha koronaverter som vil dele ut munnbind og håndsprit ved skolestart og sørge for etterlevelse av smittevernstiltakene i skolens fellesarealer. Bruk av munnbind er frivillig, men det er et påbud om å bruke det på bussen. 

Klikk for stort bildeKoronaverter deler ut munnbind og håndsprit Skolens smittevernstiltak blir evaluert og justert hver uke som en del av skolens internkontroll under pandemien.  

Skolens konkretisering av tiltak for smittevern og organisering av undervisning er vedlagt her:

Smittevern på Rælingen videregående skole pr. 25.3.21 (PDF, 194 kB)

Til toppen