Miljøarbeidere

Miljøarbeiderne ved Rælingen videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. De har kontor i 3.etasje. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller Teams dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeiderne jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeiderne Ann-Therese Finsand og Kristian Pedersen har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med dem. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeiderne gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeiderne?

Kom innom kontoret, eller send en melding på Teams.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på Teams.

Se også