Nysgjerrig på hva Rælingen vgs tilbyr?

Vi er en skole som alltid forsøker å være gode på oppfølging av den enkelte elev gjennom å verdsette mangfoldet i elevgruppa, arbeide med inkludering og vi setter læring ut i fra den enkelte elevs utgangspunkt høyt. På Rælingen kan du gå både studieforberedende løp og yrkesfag. Her er en video som forklarer forskjellene.

På denne siden har vi samlet informasjon vi tror du som skal søke videregående opplæring i 2022 er opptatt av.

Utdanningsprogrammene våre kan du lese mer om her:

Studiespesialisering, idrettsfag, salg, service og reiseliv, påbygging til generell studiekompetanse og tilrettelagt avdeling

vilbli.no kan du lese om alle de ulike utdanningsprogrammene du kan søke på i videregående opplæring. 

Ta kontakt med avdelingslederne om du har spesielle spørsmål om hva de ulike utdanningsprogrammene innebærer av muligheter eller den faktiske hverdagen.

Mer enn utdanning

Skolen har i flere år jobbet med skoleprogrammet VIP som har fokus på psykisk helse for ungdom og vi har et aktivt elevråd som blant annet står for den årlige innsamlingsaksjonen til inntekt for SOS Barnebyer, ulike markeringer og sosiale begivenheter

Aktuelle nyheter

Samarbeid med lokale barneskoler om aktiv SFO

Artikkel om gjennomføring av VIP

Skolens samarbeid med politiet

Spørsmål til eller om skolen? Trykk her for å registrere ditt spørsmål. 

 

Klar til å søke?

Viken har god informasjon på denne siden: Søke skoleplass

Du må ha MinID for å logge inn og registrere søknad på Vigo.no og søknadsfristen er 1.mars. Om du får problemer med innlogging eller registrering av søknad kan du kontakte rådgiver på egen skole. 

Torsdag 25.11 ble vi invitert til å presentere skolen for 10.trinn-elevene på Marikollen. 

Det er beslutta at "nærskoleprinsippet" skal gjelde for inntaket til videregående skole i Viken også i 2022. Det betyr at elevene skal gå på en skole i geografisk nærhet til der de bor. Hvilken skole som blir definert som nærskole er avhengig av hvilket utdanningsprogram eleven søker seg til. 

"Toppidrett" er unntatt nærskoleprinsippet og utdanningsprogrammet kan søkes av alle i Viken. Dette gjelder både Idrettsfag med toppidrett og Studiespesialisering med Toppidrett. 

Til toppen