Koronasmitte

Tre av våre elever har testet positivt for Covid 19. Alle øvrige elever og ansatte er testet i dag, fullstendige testresultater vil foreligge i morgen (tirsdag).

 

De tre elevene tilhører samme linje, og er satt i isolat på skolen. De andre elevene på linjen er i smittekarantene. Undervisningen er innstilt i påvente av testresultatene. 

 

Våre 116 elever er ivaretatt på best mulig måte av skolens personale. Alle tiltak er truffet i samråd med kommuneoverlegen i Ringerike.

 

Les oppdatert informasjon om koronasituasjonen.

Klikk for stort bilde 

 

 

Hvorfor velge Ringerike folkehøgskole

Miljøet

Bli en del av et åpent, inkluderende skolemiljø! Elever fra hele Norge går på åtte forskjellige linjer, og skaper et fantastisk fellesskap. Her er det stor takhøyde, folk som bryr seg, god stemning og øyeblikk som varer!
 

Les mer om livet på skolen

Dedikerte lærere

Møt lærere som brenner for å gi elevene de beste faglige og sosiale mestringsopplevelsene. Solid faglig kunnskap og hjerte for ungdom skaper det beste læringsmiljøet. Dedikerte lærere og engasjerte elever gir et skoleår for framtida! 
 

Les om linjene og møt lærerne

Bærekraft

Bærekraft er for oss ikke et mål, men en selvfølge. Den viktigste kunnskapen du får, er om klima og bærekraft, og hvert år sender vi 125 miljø- og samfunnsengasjerte elever videre fra oss. Framtida starter nå, og vi tar vår del av ansvaret!
 

Les mer om bærekraft