Koronasmitte

Vi fikk i dag lørdag resultatet av alle testene som ble foretatt fredag. Den positive hurtigtesten fra i går ble bekreftet, og ytterligere en elev ble påvist smittet.

 

Dermed er det totale antallet smittede med covid-19 nå 25 elever og to ansatte.

 

Eleven som testet positivt var i smittekarantene på Sundvolden hotell. Vedkommende er nå isolert der, og vil i morgen bli flyttet til isolatet på skolen.

 

Les oppdatert informasjon om koronasituasjonen.

Klikk for stort bilde 

 

 

Hvorfor velge Ringerike folkehøgskole

Miljøet

Bli en del av et åpent, inkluderende skolemiljø! Elever fra hele Norge går på åtte forskjellige linjer, og skaper et fantastisk fellesskap. Her er det stor takhøyde, folk som bryr seg, god stemning og øyeblikk som varer!
 

Les mer om livet på skolen

Dedikerte lærere

Møt lærere som brenner for å gi elevene de beste faglige og sosiale mestringsopplevelsene. Solid faglig kunnskap og hjerte for ungdom skaper det beste læringsmiljøet. Dedikerte lærere og engasjerte elever gir et skoleår for framtida! 
 

Les om linjene og møt lærerne

Bærekraft

Bærekraft er for oss ikke et mål, men en selvfølge. Den viktigste kunnskapen du får, er om klima og bærekraft, og hvert år sender vi 125 miljø- og samfunnsengasjerte elever videre fra oss. Framtida starter nå, og vi tar vår del av ansvaret!
 

Les mer om bærekraft