Økologisk mat

Vi har et stort fokus på å bruke økologiske produkter og ble i mars 2017 sertifisert med Debio Bronse og Øko-merket, med resertifiseringer i 2018 og i 2019.

Sunn, næringsrik og velsmakende! Marianne Olerud  

Bronsemerket har vi fått på frokosten vår, det innebærer at den skal inneholde minimum 15 økologiske produkter. Imidlertid overoppfyller vi kravene også her, og satser på en Debio Sølv sertifisering i løpet av 2020.

Debio sølv

Med Debio Sølv vil hele 50% av maten vi serverer være økologisk. Mye av den økologiske maten kjøpes inn i store kvanta som tørrvarer, noe som reduserer transport og gir en positiv gevinst på redusert klimaavtrykk. I tillegg har innkjøpet av økologiske råvarer også gitt en gunstig effekt ved at kjøkkenet lager nærmest all mat fra bunnen av.

Til toppen