Bli bedre kjent med Karine

Karine er ei samfunnsengasjert dame som brenner for en mer rettferdig verden. I jobbsammenheng kan hun ikke tenke seg noe bedre enn å se en elev «oppdage» et nytt engasjement og finne lysten til å skape endring! Karine har mange hjertesaker, men flyktninger og miljø og klimarelaterte spørsmål står høyt oppe på lista. Engasjementet flyter lett over i fritiden, og når det er noe hun føler er ekstra ille kan det fort ende i en underskriftskampanje eller et leserinnlegg.

Ellers er friluftsliv, gode reiseopplevelser og det å bruke tid med familie og venner noe hun setter høyt.

Annen erfaring

I tillegg til den formelle utdannelsen og jobberfaringen har Karine bred og lang utenlandserfaring fra frivillig arbeid og studier i Spania, Mexico, Nicaragua og Chile. Hun har blant annet vært på utveksling i Santiago i Chile og gjort feltarbeid og drevet mye frivillig arbeid i Nicaragua i Mellom-Amerika.  I tillegg har hun reist mye på kryss og tvers i Latin-Amerika, i India og i Kenya.

Hun har også mye organisasjonserfaring fra tiden hun bodde i Oslo. Blant annet var hun aktiv i Changemaker, Røde Kors, ulike studentorganisasjoner og Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) som enten medlem, frivillig og/eller styremedlem.

Til toppen