Mer om Humor & Scene

For deg som liker oppmerksomhet, liker å få andre til å le og vil ha fullt show!

Humor & Scene er Norges eneste linje av sitt slag. Linja har til nå flere komipriser og nominasjoner bak seg, både blant tidligere elever og lærere. Flere ganger har våre tidligere elever vunnet den store revyprisen og fått opp sine show på Nationaltheatret.   

Kreativt spillerom

Kanskje er du Norges nye stand-up stjerne uten å vite det? Kanskje er du fremtidens nye manusforfatter, skuespiller eller regissør? Eller kanskje en av dine tekster finner en fin melodi og vinner Grand Prix? Det er opp til deg - «The sky is the limit». Vi jobber med humor på forskjellige plattformer og utforsker de aller fleste sider av humorfaget. Hos oss ligger alt til rette hva gjelder tekniske fasiliteter og som elev hos oss får du et kreativt spillerom. 

Ulike typer show

Humor & Scene skal underholde, og vi produserer flere forestillinger med ulikt format gjennom året. Vi leker oss med forskjellige sjangere og uttrykk. Det kan være gjennom en stand up, et teaterstykke, revy eller via improvisasjon. Hos oss får du prøvd mye forskjellig, og alt vil ligge til rette for at du kan utvikle deg i en retning du ønsker.

Springbrett

Målet vårt er å produsere latter, skape humor og blant annet gi deg kompetansen til å drifte en forestilling på egenhånd. Maria Stavang, Martin Lepperød og Christian Fredrik Mikkelsen er eksempler på tidligere elever ved linjen som har jobbet videre med humor etter å ha vært elev hos oss. Springbrett for stjernene!

Vi reiser til en av verdens kuleste byer, Dublin og på en hyttetur, hvor vi har workshops med noen av Norges beste komikere!

Til toppen