Studieturene på Multisport

Du får tre studieturer på Multisport, i tillegg til friluftsturene. Vi reiser på treningsleir til Lanzarote, skireise til Trysil, og på surfecamp i Hoddevik ved Stadt. Det er vel unødvendig å si at dette er høydepunkter i skoleåret!

Treningsleir på Lanzarote

Høstens studietur går til Club La Santa på Lanzarote, en av kanariøyene. Perfekt sted for en treningsleir! Club La Santa er et paradis for sports- og treningsglade, og en velkjent arrangør av treningsopphold og sportsevents i over 30 år.

Over 30 ulike sportsfasiliteter venter på oss, og du står fritt til å prøve de fleste av dem etter eget ønske. Noen av aktivitetene du kan velge på La Santa: Tennis, sandvolley, boksing, svømming, kajakk, fotball, håndball, golf - bare for å nevne noe


Vi bor i leiligheter, og har halvpensjon på senteret. Middagene spiser vi enten på La Santa, eller i landsbyen tre km. unna.

Skireise til Trysil

Klikk for stort bildeStudietur til trysil, Norges største skiresort. Skistar  

Et av høydepunktene på Multisport er studieturen til Trysil, Norges største skidestinasjon. Bli med til et fantastisk skisted, tilpasset absolutt alle nivåer, og en helt spesiell atmosfære.

Trysil har alt et skisted kan by på: Milevis med godt preparerte nedfarter, veldig gode snowparker for alle nivåer, skikkelig skiresort-atmosfære. Når multisport drar på femdagers alpintur, drar vi selvsagt til Norges beste skisted. 

Frikjøring og instruksjon
Du får rikelig med tid til å utforske Trysil på egenhånd, for her er det virkelig et stort område å bli kjent med! I tillegg til frikjøringen, får du skiteknisk oppfølging. Målet er å ha det gøy på ski, samtidig som vi skal bli litt bedre skikjørere. Instruksjonen vil bli tilpasset ulike nivåer. 

Samhold
Noe av det viktigste med både denne og de andre studieturene, er å ha en topp sosial tur. Når linja drar alene, bor, spiser og kjører ski sammen, blir Multisport en skikkelig sammensveiset gjeng. Ingenting bygger samhold og fellesskap som gode, felles opplevelser.

Surfecamp i Hoddevik

Klikk for stort bildeSurfecamp i Hoddevik ved Stadt. Johanna Magnus   

Avslutningsturen på Multisport er surfecamp i Hoddevik ved Stadt. Dette er en internasjonalt kjent surfespot, et fantastisk sted som gjør noe med deg.

Når våren kommer og skoleåret nærmer seg slutten, pakker vi minibussene og reiser på tur, da er det surfing som står på programmet. Sammen med bærekraft valgfag drar vi til fantastiske Hoddevik, en surfespot som er kjent i surfemiljøet over hele verden. 

Sosial surfecamp
Vi har surfekurs, bor i telt og hytter, har rett og slett en superhyggelig avslutningstur. Og skikkelig bonus på tampen av skoleåret er å gjøre noe sammen med gjengen fra valgfaget bærekraft. Enda flere spennende elever å bli kjent med!

Strandrydding
Surferne i Hoddevika har et sterkt miljøengasjement. Strandrydding er en naturlig del av surfecampen. Et viktig og tankevekkende innhold på turen, som virkelig setter ting i perspektiv for oss. Noe veldig viktig sammen med noe veldig gøy, det er jo essensen av folkehøgskole!

Til toppen