Studieturer på Visual Arts

Du kan glede deg til to inspirerende og spennende studieturer. I tillegg til det faglige påfyllet, er naturligvis dette sosiale høydepunkter også. Hva er vel bedre enn å være på reise med en så fin gjeng?

Barcelona

I november reiser vi til Barcelona hvor du vil få masse kunstnerisk inspirasjon! Du får se ett av verdens mest imponerende byggverk og oppleve en herlig, spansk stemning i løpet av fem dager i kanskje Europas mest sjarmerende by.

Atelierbesøk hos internasjonalt anerkjent kunstner

Vi får ett spennende besøk hos den etablerte tyske maleren Gabriel Schmitz i hans atelier hvor han har jobbet mot den samme veggen i over 20 år. Schmitz har gode kontakter med samtidsdansere og organiserer en tegneworkshop med profesjonelle dansere for oss. 

Sagrada Familia

Vi skal selvsagt besøke Gaudis mest utrolige og spektakulære bygg; La Sagrada Familia. Her får vi en guide som tar oss med rundt og forteller oss om dette bygget som den gang det var tegnet ikke VAR MULIG å bygge – men som i dag er i ferd med å bli realisert.

Rusle gatelangs og shopping

Du får nok av tid til å rusle i Barcelonas nydelige, trange gater. Her er det gøy å ha med seg et kamera og forsøke å fange det helt spesielle ved denne byen. Det sies at Barcelona har Europas beste shopping og de som vil benytte seg av det få selvsagt muligheter til det! For de som ikke bruker tid på shopping er det mange andre flotte bygg av Gaudi som kan utforskes, fortauscafee’r som frister og gallerier som kan besøkes.

København

I februar reiser vi i egen buss sammen med linja Design og Fashion til Skandinavias kultur og motehovedstad København. Vi er her under Copenhagen Fashion Week og besøker både Copenhagen Contemporary og Louisiana  Museum Of Modern Art samt de kuleste galleriene som viser lokale og internasjonale kunstnere, som setter tonen i europeisk samtidskunst.

Med Visual Arts i København opplever du:

  • Copenhagen fashion Week
  • Museer som Copenhagen Contemporary og Louisiana  Museum Of Modern Art
  • En svært morsom og kulturell by – som er akkurat passe stor!
  • Omvisning i ett av byens mest spennende gallerier hvor eieren forklarer litt om hvordan han bestemmer hvilke kunstnere han vil representere
  • Masse bra cafeer og shopping

På denne turen skal vi kose oss på tur, uten stress med flyplasser og innsjekking av bagasje, vi har jo egen buss! Vi bor på et trivelig hostel og skal utforske Københavns kulturelle liv, på musumer, gallerier og ta pulsen på en svært sjarmerende og trivelig by.

Til toppen