Sommerbrev til Dans

Velkommen til Danselinja på Ringerike Folkehøgskole! Jeg heter Therese og skal være deres lærer dette skoleåret. Jeg gleder meg utrolig mye til å treffe dere og jeg er like spent som det dere sikkert er.

Vi skal gjøre masse spennende sammen og jeg håper dere tar med dere kreativitet, åpenhet, ståpåvilje og danseglede.

Vi starter året med en liten hyttetur for å bli godt kjent og så går turen til Oslo hvor vi skal ta mange danseklasser, se på ulike forestillinger og ikke minst ta zipline i Holmenkollen! (for de som vil). Det første halvåret skal vi sammen skape ulike visninger og forestillinger og jobbe mye med grunnleggende teknikk. Etter jul går turen til London hvor vi igjen skal ta danseklasser, se mange flotte forestillinger og shoppe! Vi avslutter året vårt sammen med en forrykende forestilling på hovedscenen på skolen med profesjonelt lys og stappfull sal. Innimellom alt dette skal vi dra på små utflukter, ha gjestelærere og ikke minst kose oss og skape fine minner sammen.

I forhold til utstyr som er helt nødvendig for dette året så trenger dere til forestillingene hvite joggesko, helsvart sportsbh og bikershorts, sømløse truser i nøytral farge og en foundation som passer deres hudtone pluss mascara. Til danseklassene så anbefaler jeg: til moderne klassene en overdel som dekker skuldrene og underdel som dekker knærne, sokker eller barbeint er fint. Til balletten trenger dere tettsittende klær som ikke viser magen, gjerne body med strømpebukse og skjørt eller shorts. Til jazz og hip hop klær dere dere som dere vil, men alltid treningstøy. I forhold til skotøy så skal det alltid brukes joggesko i hip hop klassene, i balletten trenger dere ballettsko og jeg anbefaler å investere i tåhetter/tåtruser til både jazz klassene og til koreografier til forestillingene. Dette kan bestilles billig på nett.

Da håper jeg at dere koser dere videre i sommer og at dere lader opp til et skikkelig danseår. Mitt største ønske for året er at dere bidrar med positivitet, engasjement og arbeidslyst, så skal jeg gjøre det samme.

Bare send meg en melding dersom dere lurer på noe! Vi sees snart!

Mvh Therese Knoph-Sulland