Humor & Scene sommerbrev

Velkommen til Humor & Scene 2022-2023! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Nå er vi i gang med å planlegge skoleåret, og vi forbereder en meny som skal inneholde revyoppsetninger, stand up show, teatersport, tekstskriving, regi, sosiale medier, skuespillerteknikk og mye mer.

Det blir et hektisk skoleår som vi sammen skal fylle med innhold. Du kommer med ditt blanke ark, og vi har fargestiftene klare i kjent Prøysen stil.

Åpningfsnummer må til når revy skal spilles!

Dette blir ikke et hvileår! Det blir herlig morsomt år, med flere små og store oppsetninger.

Når vi møtes i høst, kommer vi til å bruke god tid til å bli kjent. Derfor vil vi at du skal finne en 3-5 minutters videosnutt med humor du liker som du kan vise resten av klassen og forklare hvorfor du synes det er morsomt.

Men, det er morsomt å stå på scenen! Hygg dere i sommer og følg med på skolens hjemmeside, facebook-siden til Ringerike folkehøgskole, og på siden til neste års elever, Ringerike Folkehøgskole elever 2022-23. Da er du hele tiden oppdatert på hva som skjer frem til skolestart.

Det er utfordrende å lage show med egne tekster, men du verden så gøy det er å få publikum til å le.

Følg også linja på Instagram: humorogscene_ringerikefhs. Ta gjerne kontakt med oss direkte hvis det er noe du lurer på eller bare har lyst til å si hei. Vi sees i august.

Sommerhilsen fra

Marie Risan                                       Joachim Selvåg