Sommerbrev Musikal

Her kommer en liten sommerhilsen til deg fra oss lærerne på musikallinja ved Ringerike folkehøgskole. Om et par måneder starter et spennende og annerledes skoleår – et skoleår med mange fine opplevelser og utfordringer, både faglig og sosialt. Vi kan love deg varierte teateropplevelser, sang, dans og et skoleår du aldri kommer til å glemme!

På musikallinja krever vi et tett samarbeid, hvor du må lære deg å jobbe hardt i et forpliktende fellesskap. Vi ønsker at møter presis, bidrar aktivt både faglig og sosialt, og at du utnytter de mulighetene vi og skolehverdagen gir deg.

Det er et par ting du kommer til å brukt for i musikalhverdagen din som vi ønsker at du har klart til skolestart.
Grunnkostyme - Sort bukse, sort langermet genser med rundt hals, ikke gjennomsiktig, svarte vanlige sko, helst med svart såle.

Egen øyesminke – For å unngå smitte ønsker vi at du har egen maskara og svart eyeliner.

Myke jazzsko/karaktersko – Begge skotyper kan kjøpes på nett (la danse.no) eller i dansebutikk. Da spør du etter myk jazzsko eller sokk. Disse skal sitte godt på foten uten å klemme tærne. Karaktersko er kjekke å ha for dere som tenker å gå videre innen musikalfaget. Anbefaler med lav hæl.

Treningstøy og behagelige klær – Hverdagen er aktiv. Det er viktig at du har klær du kan bevege deg og svette i.

Bærbar PC/Mac – Ringerike Folkehøgskole er et miljøfyrtårn, og vi ønsker så langt det lar seg gjøre å begrense utskrifter av manus, noter ol. Det er derfor fint at du har en enhet som du kan bruke til ulike oppgaver.

Linjeturer

Til høsten reiser vi til Gulsrudleir for å jobbe workshop basert med barneforestillingen vår. Til våren blir det Londontur!

Mer info om skolen og hva vi gjør på linja finner du på www.ringerike.fhs.no , på Facebook og følg oss gjerne på instagram Musikal_Ringerike fhs.

Skulle du lure på noe er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Ha en fin sommer!

Hilsen Gøril, Margareth, Guro og Kjetil

Til toppen