Utøvende Musikk sommerbrev

Her kommer en liten sommerhilsen til deg fra lærerne på Utøvende Musikk ved Ringerike folkehøgskole. Om drøye to måneder starter et spennende og annerledes skoleår – et skoleår med mange fine opplevelser og utfordringer, både faglig og sosialt. Et år på folkehøgskole er et annerledes år – uten prøver, pugging og karakterer. 

Skoleåret byr på mange utfordringer, der du tar del i fellesskapet og tar ansvar for egen læring og utvikling.

På Utøvende Musikk krever vi et tett samarbeid, hvor du må lære deg å jobbe hardt i et forpliktende fellesskap. Vi ønsker at du skal bidra aktivt både faglig og sosialt, og at du utnytter de mulighetene vi gir deg. Det fine med folkehøgskole er at vi sammen kan bestemme tempoet og at alle får mulighet til å yte etter evne. Vi kan i alle fall love deg varierte musikkopplevelser, turer, samhold, utfordringer og et skoleår du aldri kommer til å glemme!

Det er fint om du tar med deg hodetelefoner, instrumenter, forsterkere og annet musikalsk og elektronisk utstyr du tror du vil få bruk for. Ringerike folkehøgskole er en skole med mye mer enn bare linjefag. Ta gjerne med sovepose, ryggsekk, liggeunderlag, varme klær, friluftsutstyr, bærbar PC/Mac osv.

Mer info om skolen og hva vi gjør på linja finner du på:

www.ringerike.fhs.no , på Facebook og på linjas Instagram konto @musikklinja.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Skulle du lure på noe er det bare å ta kontakt.

Ha en fin sommer!
Hilsen Eirik og Kjetil 

Til toppen