Aktuelt

Koronavert på plass

 Åge Amundsen er vår nye koronavert på Ringerike videregående skole.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Muntlig eksamen våren 2021

  Torsdag 8. april kom det en pressemelding fra regjeringen som slo fast at det skal gjennomføres muntlige eksamener for avgangselever på studieforberedende programmer. Det blir ikke gjennomført muntlig-praktiske eller praktiske eksamener denne våren. 

Kunst i skolebygget

  Vi gleder oss hver dag over de flotte kunstverkene som er blitt laget til det nye skolebygget vårt. Nå kan du bli litt bedre kjent med to av verkene og kunstnerne som har laget dem.

Ventekarantene og testing

  Det er for tiden ingen klasser eller undervisningsgrupper i ventekarantene på Ringerike videregående skole.  

Ungdata-undersøkelse på alle trinn

  I uke 10 og 11 gjennomførte alle klassene undersøkelsen Ungdata. Dette foregikk digitalt og kontaktlærerne hadde ansvaret for gjennomføringen av undersøkelsen.

Skolegensere

  En ungdomsbedrift i klasse 1SSRA tilbyr nå skolegensere for salg. 

Slik ser skolen vår ut

  Denne vinteren skulle vi gjerne ha ønsket kommende elever og andre nysgjerrige velkommen på besøk. Inntil videre må vi nøye oss med å gi noen glimt fra det flotte skolebygget vårt. 

Praksisstudenter fra USN

  I perioden frem til påske har skolen 6 praksisstudenter fra USN. Studentene får ansvar for å planlegge og gjennomføre undervisningsopplegg i samarbeid med sine veiledere. 

Jakten på læreplassen 2021

  Onsdag 20. januar hadde elevene på Vg2 yrkesfag temadag om å finne læreplass.  

Til toppen