Aktuelt

FN-rollespill på skolen

Torsdag 3. desember var vi vertsskole for FN-rollespill med elever fra Drammen, Rosenvilde og Ringerike. Det ble en lærerik og engasjerende dag for alle involverte.  

Smitte og testing

  Nå i desember er det et ganske høyt smittetrykk lokalt. Dette preger også skolehverdagen, med mer testing og økt fravær.

Desemberhygge

  1. desember ble elever og ansatte møtt med litt førjulsstemning på skolen: Klementiner, pynt og musikk bidro til en hyggelig start på skoledagen. 

Julemesse med entreprenørskapselever

    Torsdag 25. november har Vg2-elevene i faget entreprenørskap og bedriftsutvikling julemesse på Kuben.

Elever på Nettskolen Buskerud er i Berlin

  Elever fra flere videregående skoler i Buskerud er denne uka på ekskursjon i Berlin. Dette er en del av opplæringen i tysk nivå 3.

Elevundersøkelsen 2021

        Ringerike videregående skole skal gjennomføre Elevundersøkelsen i uke 48. Dette er en digital undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet som spør om ungdommenes skolehverdag, læring og trivsel.

Temamøte for foresatte til avgangselever

Tirsdag 30. november kl. 18 arrangeres det et møte i Storsalen for foresatte til elever som er russ skoleåret 2021-22.     

Informasjon om fagvalg

Skolen inviterte foresatte til samtaler og fagorienteringer mandag 22. november (Vg1) og onsdag 24. november (Vg2). Hvis du ikke kunne delta, finner du viktig informasjon i denne saken.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Til toppen