Aktivitetsdag

Fredag 18. august har alle elevene hatt aktivitetsdag med valgfrie og obligatoriske oppstartsaktiviteter. Vi håper at elevene har hatt en hyggelig og litt annerledes skoledag -og ikke minst at nye elever er blitt litt bedre kjent med skolen vår!

En gruppe elever sitter rundt et bord ute i skoleparken, med skolebygget i bakgrunnen. - Klikk for stort bildeElevene valgte mellom ulike aktiviteter utendørs og innendørs. Mari Solheim

Et variert aktivitetstilbud

I løpet av dagen har elevene kunnet velge mellom mange ulike typer aktiviteter, både teoretiske og praktiske. Det har vært kurs i blant annet programmering, studieteknikk, førstehjelp og kildebruk, og ute i skoleparken har det vært diverse ballaktiviteter. De nye elevene på Vg1 har hatt IKT-opplæring og blitt bedre kjent med skolens kantinetilbud, og på biblioteket har det vært en stri strøm av klasser som skal hente lærebøker.

Det er første gang vi tester ut en litt annerledes skolestart og alle ansatte har vært i sving og bidratt til to aktive oppstartsdager. Tusen takk for innsatsen i en ekstra travel august!

Fra mandag 21. august har vi undervisning etter vanlig timeplan.

Bilder fra dagen