Besøk fra 9. klasse

Ringerike videregående skole gjennomførte Åpen dag fredag 8. april. I løpet av dagen hadde vi besøk av flere hundre elever fra 9. klasse.

En klasse som sitter ved pultene i klasserommet - Klikk for stort bildeDemonstrasjonsundervisning i klasserom Mari Solheim  

Program på Åpen dag

Alle startet dagen i storsalen på skolen hvor rektor ønsket velkommen. Det var deretter en minikonsert med elever fra musikklinja og danselinja før gjestene fra 9. klasse startet rundturen på skolen.

Scenerom med tilhørere og to dansere på scenen - Klikk for stort bildeMinikonsert med dans og musikk Mari Solheim  

I løpet av et par timer fikk de en smakebit på undervisning i mange fag, og en rask introduksjon til skolebygget vårt. De fikk også møte rådgivere og elever som fortalte litt om livet på videregående skole. Dagen ble avsluttet i kantina med servering av boller.

Guiding

Elevene fra salg, service og reiseliv var guider og sørget for at gjestene kom seg til riktig sted. Det var et tettpakket program hvor man skulle til et nytt klasserom hvert kvarter, så her var det viktig å passe tiden!

Tre elever som står med guideflagg - Klikk for stort bildeGuider fra salg, service og reiseliv Mari Solheim  

Guidene hadde skolegensere og guideflagg slik at de skulle være lette å se, og de gjorde en super jobb med å lede alle gjennom bygget på en effektiv måte.

 

 

Til toppen