Overgang til gult nivå fra og med 27. april

Klikk for stort bilde Ann Kristin Støveren, Futuria foto Beredskapsledelsen i Ringerike kommune har bestemt at skolen går over til gult nivå fra og med tirsdag 27. april. I perioden 13.-26. april er det rødt nivå med rullerende tilstedeværelse på skolen for elevene.

Smitteverntiltak på gult nivå

Når skolen går over til gult nivå for smittevern møter alle elever på skolen hver dag. Grupperom vil fortsatt være låst for elever, mens biblioteket med leseplasser åpnes igjen. Det er 50 sitteplasser tilgjengelig i kantina, og personalrommet er åpent med redusert antall sitteplasser. Vi oppfordrer fortsatt elever og ansatte til å benytte sitteområdene utendørs på dager med godt vær. 

Det vil være en koronavert på plass i fellesområdene i skolens åpningstid. Munnbind er tilgjengelig i skolens ekspedisjon for alle som ønsker å benytte dette i løpet av skoledagen. 

Plan for rullering på rødt nivå

I perioden frem til og med 26. april blir det rullering med Vg1 og Vg2/Vg3 på skolen alternerende dager. På denne måten sikrer vi at elevene får et undervisningstilbud på skolen halvparten av tiden, og et digitalt tilbud alle dager de ikke møter på skolen. 

Trinnvis rullering i uke 15 Rulleringen gjelder alle klasser på ST/MU/ID/YF
Trinnvis rullering i uke 15
Tirsdag 13. april Onsdag 14. april Torsdag 15. april Fredag 16. april
Vg1 Vg2 + Vg3 Vg2 + Vg3 Vg1

 

Trinnvis rullering i uke 16 Rulleringen gjelder alle klasser på ST/MU/ID/YF
Trinnvis rullering i uke 16
Mandag 19. april Tirsdag 20. april Onsdag 21. april Torsdag 22. april Fredag 23. april
Vg1 Vg2 + Vg3 Vg2 + Vg3 Vg1 Vg2 + Vg3

Mandag 26. april møter Vg1, samt 3MUA som skal ha heldagsprøve denne dagen. 

Yrkesfag og utplassering

Elevene på yrkesfag (Salg, service, reiseliv) møter som vanlig til praksis/YFF og følger ellers tilstedeværelsen ut fra trinn (Vg1 og Vg2).

Ekstra tilrettelegging

Elever på hverdagslivstrening (AO) har fortsatt et opplæringstilbud på skolen hver dag, slik det har vært hele tiden mens skolen har vært på rødt nivå. Det gis også tilbud til andre elever med behov for ekstra tilrettelegging, i samråd med rådgivertjenesten på skolen.

Informasjon til elevene

Elevene informeres om gjeldende smitteverntiltak gjennom Teams.

Til toppen