Foredrag om gutter og vennskap

Onsdag 25. januar var elevene på Vg2 samlet i Storsalen. Her fikk de et engasjerende møte med Kim Evensen, grunnlegger av organisasjonen Brothers. 

Bilde som viser en sal med ungdommer som ser på en presentasjon. Foredragsholder peker mot tavla. Der står det følgende tekst: "Nære og sunne vennskap styrker psykisk helse, fysisk helse, profesjonell karriere og utdanning, livskvalitet og livsglede, relasjoner, kommunikasjonsevne, familieliv." - Klikk for stort bilde Mari Solheim

Gutter og vennskap

Temaene for foredraget var hvorfor det er viktig å ha nære, trygge relasjoner til andre. Foredragsholder Kim la spesielt vekt på hvilke utfordringer gutter og menn har hvis dette mangler og hvorfor det er viktig å jobbe for å bygge gode, tette vennskap mellom gutter. 

Bildet viser en sal full av ungdommer som snakker sammen to og to. - Klikk for stort bildeSamtale underveis i foredraget Mari Solheim

Underveis i foredraget ble deltakerne utfordret på sine egne tanker og holdninger. Det var mange engasjerte samtaler rundt i Storsalen og i etterkant gav flere uttrykk for at de hadde fått mye å reflektere over.

Her kan du lese mer om organisasjonen Brothers.

Til toppen