Første dag med åpen butikk

Mari Solheim   Tirsdag 14. desember var første dag med åpen butikk i "Det gule huset". Yrkesfagelevene på Vg1 kunne tilby et flott og allsidig produktutvalg.

Yellow

Butikken Yellow holder til i det som over tid er blitt kjent som "Det gule huset", altså det gamle bygget som ligger i krysset mellom Stangs gate og Storgata. 

På åpningsdagen var det mange som benyttet muligheten til å skaffe seg noen fine julegaver:  Yellow har et godt utvalg håndlagede produkter, brukt tøy og ulike gaveideer. Nå i desember var det også flere julevarer på plass i butikken. 

Litt av vareutvalget i butikken Mari Solheim  

Praktisk opplæringsarena

Bakgrunnen for etableringen av butikken er at skolens elever på Vg1 i salg, service og reiseliv skal ha dette som sin øvingsarena.

Yrkesfag tar i bruk flere praktiske opplæringsarenaer fremover, noe også kaffebaren Kaffe Corner er et eksempel på.

Vareutvalg

Butikken har et samarbeid med ulike aktører, både eksterne og interne. Man kan derfor finne varer fra blant andre Aurora, Hringariki Kaffebrenneri, flere av skolens ungdomsbedrifter og Alternativ Opplæring i butikken.

Sitteunderlag, opptenningskongler og duftlys er noe av det som tilbys i butikken. Mari Solheim   

Åpningstider

På grunn av restriksjonene knyttet til rødt nivå på skolene var det dessverre kun mulig å ha én åpningsdag i desember, men på nyåret er planen å få faste åpningstider.

Mer informasjon kommer så snart det er mulig å planlegge litt fremover.

Til toppen