Miljøfyrtårn

Ringerike videregående skole er blitt miljøfyrtårnsertifisert. Dette ble markert på et informasjonsmøte med ansatte onsdag 6. september. 

Fire personer står foran i en sal. En mann holder en blomst og en annen mann holder et skilt hvor det står 'miljøfyrtårn'.  - Klikk for stort bilde Mari Solheim

Overrekkelse fra kommunen

Tidligere dette året fikk Ringerike videregående skole godkjenning som Miljøfyrtårn. Dette ble markert gjennom et besøk fra Ringerike kommune denne uken. Klima- og miljøsjef i Ringerike kommune, Bente Elsrud Anfinnsen, og klima- og miljørådgiver Aleksander Elstad hadde med seg blomster og en flott plakett undertegnet av ordfører Kirsten Orebråten.

Som det ble sagt under overrekkelsen markerer ikke dette slutten på et arbeid, men starten på et videre utviklingsarbeid som miljøfyrtårnvirksomhet. For skolen er det derfor viktig å strekke seg etter nye miljømål og se hvordan vi kan bli bedre på flere områder. 

Rektor Bjørn Volleng mottok plaketten på vegne av skolen, mens administrasjonsleder Martin Fure Tangen, som har ledet arbeidet med sertifiseringen fra skolens side, fikk blomster fra kommunen.

Les mer om Miljøfyrtårn-ordningen.

En mann holder et skilt hvor det står 'Miljøfyrtårn'. Ved siden av står det en annen mann som holder en orkidé. - Klikk for stort bilde Mari Solheim