Operasjon Dagsverk 2020

Torsdag 29. oktober skal elevene på Ringerike videregående skole delta på Operasjon Dagsverk. Årets aksjon heter 'Push grensene!' og OD-komiteen på skolen er godt i gang med planleggingsarbeidet. 

Klikk for stort bildeRepresentanter for OD-komiteen Mari Solheim  

Ida, Martine, Aram, Jasmine og Henriette i årets OD-komite har travle dager frem mot OD-dagen torsdag 29. oktober. 

Ideen bak OD-dagen er at hver elev skal få kunnskap om temaet for aksjonen, og jobbe inn et dagsverk til årets prosjekt. Nå i 2020 skal pengene gå til prosjekter for ungdom som har flyktet fra krig i Sør-Sudan. Komiteen her på skolen legger til rette for at alle elever som ønsker å delta på Operasjon Dagsverk skal få en jobb. Mange elever har allerede skaffet seg jobboppdrag, men fortsatt trengs det jobber til flere elever. Elever som ikke ønsker å jobbe på OD-dagen vil få et digitalt skoletilbud med undervisning og oppgaver knyttet til årets aksjon. 

Send gjerne en e-post til OD-komiteen (od.rivs.2020@gmail.com) dersom du kan tilby noen en jobb den 29. oktober. Dette året er vi spesielt opptatt av å ivareta godt smittevern, slik at det blir en trygg arbeidsdag for både elevene og arbeidsgiverne. Veiledende minstepris for et dagsverk er 400 kr. pr. elev. 

Les mer om Operasjon Dagsverk og årets aksjon 'Push grensene!'. 

Til toppen