Operasjon Dagsverk 2021

Torsdag 4. november skal elevene på Ringerike videregående skole delta på Operasjon Dagsverk. Årets aksjon heter 'Du er innafor'. 

OD-komiteen 2021 Vilde Myhre  

 

OD-komiteen

OD-komiteen på skolen består av en gruppe elever fra elevrådet. De er godt i gang med planleggingsarbeidet og har travle dager frem mot 4. november.

Mye av tiden går med til å finne jobber til elever, men OD-komiteen er også involvert i informasjonsarbeid, planlegging av Internasjonale uker på skolen og andre aktiviteter knyttet til Operasjon Dagsverk.

Årets prosjekt

Ideen bak OD-dagen er at hver elev skal få kunnskap om temaet for aksjonen, og jobbe inn et dagsverk til årets prosjekt. Nå i 2021 skal pengene gå til prosjekter for ungdom i Sør-Afrika. Les mer om Operasjon Dagsverk og årets aksjon

OD-dagen

Komiteen her på skolen legger til rette for at alle elever som ønsker å delta på Operasjon Dagsverk skal få en jobb. Flere elever har allerede skaffet seg jobboppdrag, men fortsatt trengs det jobber til mange elever. 

Elever som ikke ønsker å jobbe på OD-dagen vil få et skoletilbud med aktiviteter og oppgaver knyttet til årets aksjon. 

Kan du gi noen en jobb?

Send gjerne en e-post (od2021ringerikevgs@gmail.com) til OD-komiteen dersom du kan tilby noen en jobb den 4. november. Veiledende minstepris for et dagsverk er 400 kr. pr. elev. 

Til toppen