Seremonier for avgangselevene

Onsdag 15. juni var det avslutningsseremoni på kveldstid for Vg3. Avgangselevene på Vg2 yrkesfag hadde avslutning med sine lærere torsdag 16. juni. 


Rød blomst med grønne blader mot hvit bakgrunn - Klikk for stort bilde Unsplash, Lucas George Wendt   

 

 

Avgangsmarkering for Vg3

Elevene på Vg3 hadde avslutningsseremonier i Storsalen på skolen onsdag kveld. For å få plass til alle elevene m/ foresatte ble det gjennomført to seremonier. 

Festpyntede avgangselever fikk en fin og høytidelig markering med musikkinnslag, tale fra rektor, hilsener fra kontaktlærere og elevrepresentanter. Kveldens høydepunkt var utdelingen av vitnemål/kompetansebevis og roser til hver enkelt elev. Det er alltid en stor dag når elever har fullført 13-årig skolegang, og vi på Ringerike videregående skole ønsker dem lykke til på veien videre!

Bilder fra kvelden

Avgangsmarkering for Vg2

Elevene på Salg, service og reiseliv (Vg2 yrkesfag) hadde en avgangsmarkering på dagtid sammen med sine lærere torsdag 16. juni. I klasse 2SRA og 2SSA skal mange elever ut i lære eller ta Vg3 påbygg neste skoleår. Det er imponerende å se hvordan elevene har klart å skaffe seg læreplasser til tross for svært stor konkurranse.

I talene til elevene la lærere og ledere også vekt på de gode skussmålene elevene har fått fra praksisbedriftene hvor de har vært utplassert, og hvor attraktive yrkesfagelevene blir som arbeidstakere enten de går ut i jobb, lære eller videre studier fremover. Vi ønsker dem lykke til med skole og arbeid videre!

Bilder av klasse 2SRA og 2SSA

I videoene under er det klipp fra musikkinnslagene på seremoniene. Det var elever og en ansatt fra musikklinja som bidro med vakker musikk og sang.


 

Til toppen