Utdanningsmesse for 10. klasse

Mandag 6. og tirsdag 7. november var det fullt hus på skolen da 10. klasser fra distriktet besøkte Ringerike vgs. sammen med med sine foresatte. 

Bildet viser en gruppe dansere på scenen - Klikk for stort bilde Iselin Kvernevik

Innhold på utdanningsmessa

Elevene fra ungdomstrinnet kom i fire ulike puljer, slik at alle skulle få mulighet til å se seg rundt og stille spørsmål ved behov.  Disse kveldene presenterte vi utdanningsprogrammene studiespesialisering, idrettsfag, musikk og dans, samt salg, service og reiseliv.

Alle gjestene ble ønsket velkommen gjennom en kort samling i Storsalen med musikk- og danseinnslag og en liten introduksjon fra rektor/ass. rektor.  Deretter var det stands med de ulike utdanningsprogrammene på forskjellige steder i skolebygget. Elever, lærere og ledere stod på stand og rådgiverne våre veiledet og svarte på spørsmål underveis.

De dyktige damene i kantina hadde bakt kanelboller og hadde åpen salgsdisk og det var et populært tilbud sammen med kaffebaren drevet av elever fra Vg2 på yrkesfag. 

Nå håper vi at mange av elevene velger å komme tilbake og bli bedre kjent med utdanningsprogrammene våre når vi tilbyr praksisdager i januar!

Noen glimt fra kvelden