Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Velkommen som Vg1-elev!

Vi vil gi deg et unikt og variert skoleår utenom det vanlige.

Sommerstengt

Skolen er stengt i ukene 27-30. Skolestart for elever er onsdag 18.august.  

Elev-PC

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du må selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Matematikk på videregående

På videregående er matematikk et fag alle skal ha over to år. Det skjer mye spennende i matematikkfaget,  les mer om hva som foregår i denne saken.

Folkehelse og livsmestring

Årets siste tverrfaglige temaperiode handler om folkehelse og livsmestring  

Lykkesmykket UB med en fantastisk 2. plass i NM!

Av over 1000 ungdomsbedrifter var det 22 som kvalifiserte seg i denne kategorien. Vi er så imponert over vår egen ungdomsbedrift som stakk av med 2.plassen. Vi gratulerer så mye til Lykkesmykket UB!  

Einar Isaksen vinner Roald Amundsens skrivekonkurranse

Roald Amundsen arrangerte i år som i fjor en skrivekonkurranse i forbindelse med Fritt ord konkurransen. Temaet i år var 22. juli.

Presentasjon fra foreldremøte i Vg2

Tusen takk for deltakelsen ved det digitale foreldremøte for Vg2 onsdag 24.mars.    

Intervju med vinneren av Ungdommens kritikerpris

Odd Klippenvåg vant Ungdommens kritikerpris 2021. 2STC ved Roald Amundsen var blant klassene som leste alle åtte nominerte bøker og var med å velge ut vinneren, trygt loset igjennom prosessen av kontaktlærer og norsklærer Cecilie Hilmo. Vi har vært så heldige å få et lite intervju med hovedpersonen.  

Til toppen