Aktuelt

Informasjonsmøte Vg3

Roald Amundsen videregående inviterer foresatte i Vg3 til informasjonsmøte torsdag 17. mars kl 18.00  

Ønsker du ekstra hjelp i realfag?

ENT3R på NMBU, Ås, tilbyr 2 timer gratis realfagstrening hver uke.   

I Midtens rike

I forbindelse med tema «I Midtens rike» har Vg1-elevene på SSP hatt spennende besøk av tidligere journalist og forfatter Torbjørn Færøyvik og den kinesiske ambassaden.

Informasjon til foresatte i Vg1 studiespesialisering

Vi er midtveis i første året på videregående skole, og vi er så glade for å ha din ungdom her hos oss. Vi har en veldig flott elevgruppe på Vg1 som vi opplever har mål og ambisjoner, er arbeidsomme og gode medelever i skolehverdagen. Her vil vi inkludere dere foresatte i det spennende arbeidet din ungdom er med på og minne om viktig informasjon som gjelder Vg1.

Informasjon til foresatte i Vg3

Det nærmer seg slutten på 13 års skolegang for deres ungdommer, og vi er så glade for at de valgte å avslutte skolegangen sin hos oss! Vi er heldige som får innblikk i disse fine ungdommenes hverdagsliv. I det følgende vil vi som skole informere dere om hva som rører seg på skolen, samt minne om viktige datoer og tidsfrister.

Film om fagfornyelsen og tverrfaglig jobbing

Her vil dere møte lærere og elever som jobber veldig elevsentrert med fokus på kreativitet, samarbeid og kritisk tenkning.

Alle må teste seg før oppmøte på skolen etter ferien

Elever og ansatte må teste seg tidligst 24 timer før oppstart etter ferien. Mandag 3.januar blir digital skole for alle, men elever og ansatte kan komme innom for å hente hurtigtester.

Elevene støtter Redd Barnas arbeid Onsdag 17. november.

Arbeidsdagen er i år på onsdag, den 17. november. Elevene skal bruke en skoledag på å samle inn et minstebeløp på kr. 300.     

Elever intervjuer forfatteren av Longyearbyen!

To elever fra 3STC snakker med forfatter Heidi Sævareid i podcasten som ligger ute på Foreningen !les sine sider. Intervjuet ble gjort i forbindelse med at klassen i fjor deltok i Ungdommens kritikerpris.     

Book rådgiver, fysioterapeut eller helsesykepleier!

Nå kan du bestille time hos helse- og rådgivertjenesten enkelt via bookingløsningen på hjemmesiden. Dette har vi tilrettelagt for å øke vår tilgjengelighet både overfor elever, fremtidige elever og foresatte.   

Til toppen